21 feb. 2024 | 08:01

Soția lui Jorge a reacționat după ce vedeta TV a mers la ‘Războinici’. Ramona Prodea a fost surprinsă total

Monden
Soția lui Jorge a reacționat după ce vedeta TV a mers la ‘Războinici’. Ramona Prodea a fost surprinsă total
Soția lui Jorge a reacționat după ce vedeta TV a mers la ‘Războinici’. Ramona Prodea a fost surprinsă total

Schimbări majore au avut loc la Survivor în ultimele ediții. Printre cele mai surprinzătoare se numără și mutarea lui Jorge la Războinici, ceea ce i-a atras atenția și soției sale. Ce spune Ramona Podea despre acest pas și de ce a fost atât de surprinsă când a văzut modificarea.

Ramona Prodea, surprinsă de mutarea lui Jorge

Schimbările majore care au avut loc în cadrul emisiunii „Survivor All Stars” au captat atenția telespectatorilor în ultima săptămână. În episodul din 15 februarie, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat o răsturnare de situație importantă, implicându-i pe doi dintre concurenții emblematice ai competiției, Jador și Jorge.

Aceștia au fost puși în fața unor decizii dificile, având un impact major asupra destinului triburilor lor. Jorge a fost mutat în echipa Războinicilor și i s-a oferit sarcina de a-și alege noi colegi de trib. Acest proces a fost crucial pentru echilibrul și dinamica grupului său în competiție.

Prima sa alegere a fost Ștefania Stan, o mișcare care a stârnit curiozitatea și speculațiile fanilor. În timp ce Jorge se confrunta cu noile provocări în cadrul concursului, partenera sa de viață, Ramona Prodea, nu a putut rămâne indiferentă față de evoluția acestuia în competiție.

Vezi și: Lecția importantă pe care a învățat-o Jorge după Survivor: „Când am deschis frigiderul i-am mulțumit lui Dumnezeu” VIDEO EXCLUSIV

Întrebată despre mutarea lui Jorge în tabăra Războinicilor, Ramona a fost sinceră în declarațiile sale. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea întorsătură, însă este mândră de tot ce realizează în competiție și are mare încredere că va reuși să depășească orice obstacol, pentru că este inteligent și adaptabil, indiferent de situație,

”Sinceră să fiu nu m-am așteptat la o astfel de întorsătură. A fost o surpriză totală pentru mine, dar, în același timp, am simțit un val de mândrie și admirație pentru Jorge.

Abilitatea lui de a vedea lucrurile în avans m-a impresionat întotdeauna, iar această mișcare neașteptată mi-a confirmat încă o dată cât de inteligent și adaptabil este”, a spus Ramona Prodea pentru unica.ro

Ce crede Ramona Podea despre Ștefania Stan

Ramona Prodea, soția concurentului Jorge, a oferit o perspectivă profundă asupra evoluției acestuia în concurs. Întrebată despre alegerea lui Jorge de a include-o pe Ștefania Stan în echipa sa, Ramona a fost fermă în susținerea soțului ei și consideră că acest pas a fost unul strategic.

”Absolut, a fost o alegere excelentă. Jorge are o viziune strategică incredibilă, și alegând-o pe Ștefania Ștefan, a demonstrat nu numai această viziune, dar și curajul său de a face alegeri neașteptate, care pot schimba cursul jocului.

Ștefania este o concurentă puternică, și împreună acum, sunt o echipă formidabilă. Încrederea lui în această alegere reflectă și abilitatea lui de a vedea potențialul unde alții poate nu văd”, a mai precizat Ramona Prodea.

Vezi și: Horia Brenciu l-a sunat pe Marius Moga în timpul unui podcast și i-a pus o întrebare despre Jorge. A știut și după 20 de ani

În plus, Ramona a dezvăluit că vede o schimbare notabilă în determinarea lui Jorge, odată cu această nouă etapă a competiției. Simte că este tot mai ambițios și nu va renunța, indiferent de cât de greu îi va fi.

Ea susține că această determinare crescută este alimentată de spiritul său de luptător și de încrederea sa în propriile capacități, subliniind astfel un aspect esențial al personalității acestuia în contextul competiției.

Cum se simte Jorge în tabăra Războinicilor

O nouă săptămână a debutat în forță în Republica Dominicană, iar atmosfera din cadrul competiției „Survivor All Stars” a devenit și mai intensă odată cu mutarea lui Jorge în echipa Războinicilor. Într-o declarație surprinzătoare, Jorge și-a exprimat senzațiile și impresiile sale în prima sa noapte petrecută printre noii săi adversari.

„Dacă v-aș spune ce simt, o să ziceți că vreau să dau bine. Aseară v-am visat”, a mărturisit Jorge în fața tuturor membrilor echipei albastre.

Cu mâna pe inimă, Jorge a exprimat că s-a simțit excelent printre noii săi colegi de echipă, subliniind surpriza sa în legătură cu modul în care a fost primit: „Sunt foarte norocos, sunt foarte fericit, mă simt foarte bine. Oamenii m-au primit ca pe fratele lor. Ce să zic? Sunt recunoscător”, a adăugat el.

În timp ce era sub supraveghere medicală, Jorge a dezvăluit că, în echipa Faimoșilor, s-au construit legături puternice, iar absența sa din această echipă nu îl face să simtă lipsa cuiva anume.

„Nu are de cine să îmi fie dor de la Faimoși pentru că acolo deja erau prietenii. Cât am fost la spital, rămăsesem cam singur. Practic mă simt mai bine la Războinici”, a explicat el.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, ‘desființată’ de Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a putut spune despre vedetă: ”Aștept mesaj de la ea”

Cu toate că prima sa seară în noua echipă a fost marcată de provocări precum ploaia, care i-a chinuit pe concurenți, Jorge a remarcat unitatea și coeziunea evidentă din cadrul echipei Războinicilor. El a recunoscut că atmosfera de echipă prevalează acum, iar individualismul a fost lăsat în urmă.

Această schimbare de perspectivă este esențială într-un concurs precum „Survivor”, unde colaborarea și solidaritatea pot face diferența între succes și eșec.

PlaySport
WOW! Ea e “nora” Nadiei Comăneci! Cât de frumoasă e tânăra cu care se iubeşte fiul marii gimnaste a României
Ego.ro
Loredana Groza, apariție ȘOC! GOALĂ la 53 de ani. Imaginile au scăpat pe net, fanii sunt în delir
Stirile PROTV
Tinerii care l-au omorât pe şoferul român de TIR ar fi acționat cu premeditare. Ancheta a mai scos la iveală un caz șocant
EVZ.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Digisport.ro
Florin Răducioiu a spus totul. A descoperit cu un detectiv particular că este înșelat! Ce a urmat: ”Le tăia de gelozie”
Adevarul
Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca“, deținutul evadat în ambuscada în care au fost uciși doi polițiști francezi
BZI.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Spynews.ro
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Umilință cumplită pentru toată România
Capital.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro