Soția lui Donald Trump și secretul celor două inele de logodnă. Ce poartă, de fapt, Melania pe deget

Soția lui Donald Trump și secretul celor două inele de logodnă. Ce poartă, de fapt, Melania pe deget
De ce soția lui Donald Trump poartă două inele de logodnă?

Mulți s-au întrebat de-a lungul anilor de ce prima doamnă a Americii poartă două inele de logodnă. Ce secret se află în spatele acestora?

De ce soția lui Donald Trump poartă două inele de logodnă?

Prima Doamnă a Americii este și va rămâne o apariție desăvârșită și neobișnuită la Casa Albă. Melania a avut parte de o viață luxoasă încă de mic copil. Mai mult decât atât, norocul i-a surâs când s-a îndrăgostit de cunoscutul afacerist Donald Trump, care a devenit ulterior președintele Statelor Unite ale Americii, așa că opulența chiar că e la ea acasă.

Ținutele, bijuteriile și pantofii acesteia sunt mereu de cea mai bună calitată și de la cele mai cunoscute brand-uri. Donald Trump și Melania au început să iasă împreună în anul 1998, în 2004 erau deja logodiți, iar în 2005 cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii imense și luxoase în Florida.

El a cerut-o atunci de soție cu un inel cu diamant de 15 carate, care la vremea aceea valora 4.2 milioane de dolari. Melania nu a mai purtat o vreme bijuteria aceea, iar gurile rele susțineau că cel mai probabil acest lucru s-a datorat unui divorț fulgerător și ținut secret.

Surse apropiate de cuplu susțin că Prima Doamnă se pregătea în 2015 să candideze la alegerile prezidențiale, moment în care Trump i-a oferit un nou inel de logodnă pentru a o convinge să-l ajute să-și păstreze imaginea de familist în fața lumii întregi. Atunci i-a oferit un inel cu diamante de 25 de carate, în valoare de 5 milioane de dolari.

Motivul pentru care Melania Trump poartă două inele de logodnă
Motivul pentru care Melania Trump poartă două inele de logodnă

„Nu fiți ridicoli”

Gestul Melaniei de pe aeroport a făcut vâlvă în lume. Aceasta pare că evită ajutorul soțului și nu dorește să fie văzută ținându-se de mână cu el, dar de fapt este clar că își proteja rochia cu poșeta pentru a nu zbura. Date fiind problemele deja știute ale cuplului, oameni din lumea întreagă au interpretat în fel și chip scena care părea trasă de păr.

„Rezistentă este mâna lui Melanie”. „O să voteze cu Joe Biden (n.r. – contracandidatul lui Trump la alegerile prezidențiale din SUA)” sau „Cred că îl urăște”. „Melania a încercat să se distanțeze social”, au comentat „internauții”. „Nu fiți ridicoli. Cu o mână își ținea geanta, avea o fustă și încerca să o țină ca să nu i-o ridice vântul”, a scris un utilizator pe Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI