19 aug. 2020 | 12:27

Gest jenant. Ce a făcut Melania Trump, de față cu toată lumea

Știri generale
Gest jenant. Ce a făcut Melania Trump, de față cu toată lumea
Gest jenant. Ce a făcut Melania Trump, de față cu toată lumea

Un nou videoclip ai cărui protagoniști sunt soții Trump a ajuns viral, după ce Melania a făcut un gest umilitor față de liderul american, pe un aeroport din Morristown, New Jersey. Ce i-a refuzat Prima doamnă a SUA lui Trump, aflați în paragrafele de mai jos.

Melania Trump își umilește soțul în aeroport

Un videoclip cu Melania și Donald Trump a făcut senzație pe internet, după ce camere de luat vederi au surprins un gest jenant între cei doi, pe un aeroport din Morristown, New Jersey. Cuplul a fost filamt în timp ce cobora din avion, iar Melania a refuzat să-l țină de mână pe liderul american și nu o dată, ci de două ori!

Donald Trump a încercat să își țină soția de mână, însă fără niciun rezultat. Melania a refuzat categoric atingerea soțului ei. Din ce motive? Ei bine, nu știm și probabil nu vom afla. Însă, un lucru e cert: Donald Trump a reușit el, cumva, să își supere, din nou, partenera.

În videoclip se poate observa cum liderul de la Casa Albă coboară primul din avion, se încheie la sacou și își așteaptă răbdător soția. În timp ce aceștia fac primii pași pe scări, Trump încearcă să o prindă de mâna stângă, pe care Melania poartă o geantă în valoare de 13.000 de dolari.

Donald Trump, refuzat de doua ori

Atingerea nu durează mai mult de câteva secunde, căci femeia își retrage imediat mâna, strângând și mai tare mânerul genții. Aceasta coboră scările, cu părul răvășit de vânt și cu spatele parțial la soț, timp în care Trump își mai încearcă o dată norocul, însă tot fără succes.

După cele două refuzuri, americanul îi adresează câteva cuvinte Melaniei, după care își trece brațul drept pe după spatele ei, încercând să ofere impresia unuei stări relaxate.

Acesta nu este primul moment stânjenitor dintre cei doi, întrucât camerele de filmat au mai surprins multe altele, care au ajuns virale. Prima doamnă a mai refuzat gesturile de afecțiune ale soțului și în februarie, 2018, atunci când Melania s-a eschivat când Trump a încercat să îi îndepărteze o suviță de păr de pe față.