Soția lui Dan Petrescu, de o frumusețe copleșitoare! Cum reușește să arate la 43 de ani ca o adolescentă. Foto

Soția lui Dan Petrescu, de o frumusețe copleșitoare! Cum reușește să arate la 43 de ani ca o adolescentă. Foto
Dan Petrescu

Dan Petrescu are o soție de invidiat. Ea fură privirile tuturor, în absolut orice împrejurări. Cine este frumoasa care îi este alături tehnicianului campioanei CFR?

Adriana Stan, secretul frumuseții la 43 de ani

Dan Petrescu are 52 de ani și este căsătorit cu Adriana Stan din 2007. Deși nu se mai află la prima tinerețe, Adriana arată de invidiat. Fosta sportivă atrage privirile tuturor în orice împrejurare.

 

 

Mai mult decât atât, Adriana Stan a devenit și mămică, la un an după ce aceasta și-a unit destinul cu cel al lui Dan Petrescu. Cei doi au împreună o fetiță, pe Jennifer, care are acum 11 ani.
Dan Petrescu a mai fost căsătorit, între 1992 şi 2003, cu Daniela Carmen, relație din care s-au născut două fete, Rebecca, născută în 1994, şi Beatrice Chelsea, născută în 1998.

Dar cum reușește soția lui Dan Petrescu să se mențină într-o formă de invidiat? Ei bine, dat fiind faptul că este și ea la rândul ei o fostă sportivă, Adriana Stan se menține tot prin…sport.

Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine!

Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

 

Până la 43 de ani, nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a scris pe Faceboo soția lui Dan Petrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI