Sosia lui Vladimir Putin se teme de moarte. Cum arată și unde trăiește Slawek Sobala

Sosia lui Vladimir Putin se teme de moarte. Cum arată și unde trăiește Slawek Sobala
Sosia lui Vladimir Putin se teme de moarte. Slawek Sobala e din Polonia

Sosia lui Vladimir Putin trăiește printre ucraineni și se teme pentru viața sa. Slawek Sobala are trăsături comune cu liderul de la Kremlin, iar grijile pentru propria viață au început imediat cum Putin a ordonat atacurile violente asupra Ucrainei. Cum arată polonezul în vârstă de 53 de ani? Acesta a fost singura sosie a președintelui rus preț de nu mai puțin de 8 ani, rol care i-a adus venituri mari.

Cum arată sosia lui Vladimir Putin: trăiește printre ucraineni

Slawek Sobala are 53 de ani și a fost timp de 8 ani singura sosie a liderului rus. Acest job i-a adus venituri uriașe. Sobala locuiește în aceste momente în orașul Wroclaw, acolo unde se află o mare comunitate de ucraineni. Viața sa a devenit cu mult mai agitată încă din prima zi a războiului ordonat de Vladimir Putin.

Bărbatul susține că acum se teme pentru viața sa din cauza asemănărilor fizice dintre el și oficial. Acesta conduce o companie de transport internațonală, dar cei mai mulți bani i-a câștigat datorită asemănării cu Putin. El a fost răsplătit generos pentru job-ul de sosie part-time oficială a președintelui. Cu toate astea, nu a fost dezvăluită niciodată suma exactă.

„Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici. Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, a spus Sobala.

,,Percepţia mea s-a schimbat”

Sobala a călătorit mult prin lume, alături de familie, tot din postura de sosie. De asemenea, a participat la concerte, evenimente și ședințe foto și a trăit în lux cum unii doar își pot imagina. Oamenii îl opreau des pe stradă și îi cer să își facă selfie-uri cu el. Iată că acum situația a devenit una deloc plăcută pentru că acum se teme de ce i-ar putea aduce rău asemănările dintre el și liderul rus.

După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a mărturisit Sobala. El a adăugat că a cerut o întâlnire cu Putin să-i spună să facă pace, dar a fost refuzat din start de Kremlin.

„I-aş spune că se gândească cum putem avea aceeşi faţă, dar o viziune atât de diferită despre lume”, a mai spus cel care a încercat să discute cu oficialul despre o posibilă finalitate a războiului purtat acum de Rusia cu Ucraina.