Vladimir Putin ar fi mort, teoria emisă de un profesor cunoscut: ‘Soția lui a plecat în Occident, nu mai este adevăratul Putin’

Vladimir Putin ar fi mort, teoria emisă de un profesor cunoscut: ‘Soția lui a plecat în Occident, nu mai este adevăratul Putin’
Teorie emisă în spațiul public: Vladimir Putin ar fi mort. Ce spune un profesor despre aceste afirmații?

Un profesor cunoscut susține teoria multor oameni de pe planetă. Acesta a subliniat în noi declarații că Vladimir Putin ar fi mort. Ce spune despre liderul rus și care sunt concluziile specialistului? “Este vorba de individul Vladimir Putin și despre care mulți spun că nu ar fi normal, specialiști, psihologi de meserie, care s-au exprimat și cu argumente”, mai spune acesta.

Mărturiile unui profesor despre Vladimir Putin: ,,Există și teoria că ar fi mort deja”

Dumitru Borțun a vorbit în podcast-ul lui George Buhnici despre președintele rus al cărui nume este pe buzele tuturor din întreaga lume. Profesorul universitar doctor la SNSPA crede că Putin are mari probleme psihice, sesizate chiar și de cei mai mari specialiști.

Cei din urmă au observat sincope în privința integrității lui psihice și capacității lui de a fi rezonabil. Profesorul susține că liderul nu este un simplu individ, ,,ci este o interfață scoasă la înaintare de un complex industrial militar care are interesele lui, în primul rând de a se perpetua, de a nu muri, de a nu se reproduce.”

“Este vorba de individul Vladimir Putin și despre care mulți spun că nu ar fi normal, specialiști, psihologi de meserie, care s-au exprimat și cu argumente. În al doilea rând, aceste interese economico-finaciare, mari firme de energie, industrie extractivă, militară, agricultură, toate formează un sistem, care nu moare de la sine, face ravagii în jur.

În al treilea rând, vă mai spun un lucru pe care mulți îl gândesc, dar nu îl spun. Este un anumit cinism păgân în afara valorilor creștine și care vine dintr-o dimensiune asiatică a culturii rusești.

Ei nu gândesc toți ca noi și nu se comportă ca noi. Le lipsește morala creștină, iubirea de aproape, capacitatea de a ierta, de a coopera, de a fi solidar, empatia”, e de părere Dumitru Borțun.

,,El este schimbat antropologic”

Chiar Macron a declarat la întoarcerea sa la Paris că președintele Rusiei nu este cel pe care îl știa, ci este o altă persoană. De asemenea, există încă din 2015 în spațiul public teoria care susține că în locul oficialului ar fi o sosie din nevoia de continuitate a acestui simbol.

“Există și teoria cum că adevăratul Putin a murit în 2015 și că ăsta e o sosie scoasă la iveală de complexul militar-industrial care are nevoie în continuare de acest simbol, să pună totul în seama lui.

Adevăratul Putin a decedat, soția lui a divorțat și a plecat în Occident, fiindcă nu era să se culce cu sosia. Iar el este schimbat antropologic, dacă vă uitați la frunte, la oase, nu mai seamănă cu primul Putin. Miroase a teorie a conspirației, și eu sunt împotriva lor, dar există și această teorie.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI