Sorin Pușcașu, desființat de cel mai mare rival la Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Dominicană

Sorin Pușcașu se luptă în competiția din Republica Dominicană, însă nu și-a încheiat socotelile cu cel mai mare rival al său. Un fost concurent Survivor l-a desființat pe Sorin și a spus că va face tot ce îi stă în putință ca să nu câștige competiția.

Sorin Pușcașu, desființat de cel mai mare rival la Survivor România

Alin Sălăjean face dezvăluiri despre Sorin de la Războinicii. Disputa dintre cei doi continuă, chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la eliminarea lui Alin Sălăjean de la Survivor.

El i-a transmis un mesaj clar lui Sorin și a declarat că au existat multe discuții între ei doi, însă multe dintre ele nu au fost date la televizor. Se pare că scandalul dintre cei doi a început chiar din primele zile ale competiției.

„Războiul dintre noi a început în prima săptămână. Au fost lucruri spuse, multe nu s-au dat la televizor, să știți, între mine și Sorin. Noi doi am discutat bărbătește acolo în camp. Dacă eu mai eram în competiție, sunt sigur că ați fi văzut mult mai mult”, a spus Alin Sălăjean. 

 Lucian Barbu a povestit și el despre ce s-a întâmplat între Sorin Pușcașu și Alin Sălăjean.

„Nu a fost o ceartă, a fost o discuție mai aprinsă, după consiliu, și de acolo au început tensiunile. L-am votat din mai multe motive. Eu am văzut ceva în momentul în care Marilena a fost la pământ și am considerat că, dintre toți cei de acolo, el era cel mai pasibil pentru vot”, a spus și Lucian Barbu. 

Sorin Pușcașu, „viclean”. Ce spune Alin despre fostul lui coleg

Alin Sălăjean a mai spus că și-a dat seama de caracterul lui Sorin din avion, în drumul lor spre Republica Dominicană. El l-a numit „viclean” și a spus că un astfel de personaj nu ar trebui să câștige Survivor.

„Este un personaj care disimulează, ascunde adevărata față a unei situații, dându-i o aparență înșelătoare. Eu mi-am dat seama de acest personaj din avion. Și vă mai spun o chestie. Epatează foarte mult. Măi, Sorine, acum că faci și tu 3-4 puncte începi să îl ataci pe Albert. Ești viclean, omule. Eu nu o să las un astfel de om. Etica mea umană nu mă lasă să las un astfel de om să câștige Survivor. Nu are voie un astfel de personaj să câștige Survivor. 

Este un comediant foarte slab, nu are cum niciodată să mă imite pe mine. Nu are nici talentul, nici cuvintele și nici carisma. Eu acolo nu îl vedeam așa slab, la televizor pare mult mai slab. E o diferență enormă. Ai vrut o luptă cu mine? O să o ai până la capăt. Eu nu mai las, am fost prea diplomat, astfel de oameni trebuie taxați,  au declarat cei doi Războinici pentru wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI