Atacul clar la adresa lui Albert Oprea. Ce a spus Sorin la Survivor după ce colegul său a fost iar favoritul publicului

Atacul clar la adresa lui Albert Oprea. Ce a spus Sorin la Survivor după ce colegul său a fost iar favoritul publicului
Albert Oprea votat de șase ori de public

Într-o competiție cum este ”Survivor România” sunt inerente și competițiile între concurenți. Unele dintre aceste competiții au apărut chiar ți între membrii aceleiași echipe. Este și cazul lui Albert Oprea și Sorin Pușcașu. De-a lungul episoadelor difuzate fanii au putut vedea altercațiile dintre cei doi, care au ajuns acum la cote maxime.

Război declarat între Albert Oprea și Sorin Pușcașu

Într-o competiție dură ca cea la care participă Albert Oprea și Sorin Pușcașu altercațiile dintre membrii aceleiași echipe sunt inerente. Numai că, în cazul celor doi, lucrurile au luat un traseu și mai dur. În ultimul episod Albert Oprea a fost nominalizat pentru a șasea oară ca favoritul publicului, lucru care l-a scos din minți pe colegul său de echipă, Sorin Pușcașu.

Tensiunea dintre cei doi a escaladat odată cu nominalizarea făcută de Albert pentru eliminare, iar numele ales de acesta a fost chiar al colegului Sorin Pușcașu. Momentul nominalizării a fost suficient să-l facă pe Sorin să explodeze declarând:

”Nu mă așteptam. Glumesc. Mă așteptam. Săptămâna asta a fost mai slabă, am avut o supărare interioară. Nu pot să spun, dar eu îmi revin repede, sunt puternic din toate punctele de vedere.  Sunt foarte bine. Mă așteptam la votul ăsta, nu este pentru prima dată.

Îl felicit că a ieșit cel mai votat. Sper să ajungă cât mai departe și să  voteze cum simte. Le mulțumesc celor care mă susțin. Nu sunt fericit în această postură, dar nu e pentru prima oară. Sper să fim votați așa cum merităm. Putem promite multe și să facem puține. Nu prea se pupă unele chestii’, a declarat Sorin Pușcașu.

Albert votat de șase ori de public

Șansele ca tânărul Albert Oprea să acceadă mai departe în competiție cresc de la o zi la alta. La ultima votare Albert Oprea a primit încă odată girul publicului, fiind numit favoritul acestora pentru a șasea oară.

Tânărului Albert Oprea i-a crescut popularitatea printre fanii show-ului, și mulți colegi sunt de părere că acesta poate ajunge până în finala ”Survivor România”. La finalul serii, după aflarea votului Albert Oprea le-a mulțumit încă odată fanilor, declarând:

„E foarte bine, e a șasea oară la rând, e incredibil. Mulțumesc frumos pentru susținere, e incredibil, de șase ori e wow. Te face să uiți de anumite lucruri și merg mai departe spre visul meu cu zâmbetul pe bune, uit de foame, de singurătate de dor.

Aici e foarte  greu și dacă nu ești rezistent te poate distruge. Mă simt onorat și le mulțumesc pentru susținere. Le promit că dau totul’, declara Albert Oprea după aflarea votului.

Albert face parte din echipa ”Războinicilor”, alături de Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

La debutul competiției Albert Oprea declara că este pregătit pentru provocarea show-ului și că de-abia aștepta să ajungă în Republica Dominicană.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția”, declara Albert înaintea competiției.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI