Conflictul între Albert și Sorin la Survivor. Cum i-a luat locul Albert lui Sorin în preferințele publicului

Conflictul între Albert și Sorin la Survivor. Cum i-a luat locul Albert lui Sorin în preferințele publicului
Conflict Albert - Sorin la Survivor

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România de la Kanal D, se află în desfășurare. Cele două echipe luptă în condițiile grele din Republica Dominicană pentru marele premiu. Luptele dintre concurenți sunt strânse și între aceștia au apărut și conflicte. Iată care este conflictul dintre Albert și Sorin de la Survivor.

Conflictul dintre Albert și Sorin de la Survivor România, 2021

În cadrul Consiliului de Eliminare de la Survivor România de duminică seară, 14 martie 2021, Sorin a lansat acuzații grave la adresa lui Albert, după ce a fost nominalizat de către acesta.

Preferatul publicului din cadrul Consiliului de Eliminare de duminică seară a fost Albert. El a fost nominalizat de către Războinici, fiind votat de cinci membri ai aceste echipe, pentru a părăsi competiția. Acesta a scăpat de o posibilă eliminare din lupta pentru marele premiu.

Conflict Albert-Sorin Survivor – declarația lui Albert

Pe parcursul ultimei săptămâni Albert a avut un parcurs exemplar și se aștepta oarecum la acest final. El a mulțumit publicului pentru că se află printre favoriții acestuia, oferindu-i șansa de a ajunge în Finala Survivor România 2021.

„O simt chiar mai bine ca săptămâna trecută, e o onoare și m-a făcut să mă simt și mai motivat și mai determinat. Vreau să le mulțumesc, vă promit că nu vă dezamăgesc și sunt gata să merg și prin foc și nu cu câteva persoane, ci sunt gata să mă confrunt și cu o armată. Doar cine a fost în locul meu poate să confirme ce simt. Nu îți mai trebuie somn mâncare, nimic. Eu doar pot să promit că nu îi voi dezamăgi.” după cum declara acesta, potrivit kanald.ro.

Conflict Albert-Sorin Survivor – nominalizarea făcută de Albert

În calitate de preferat al publicului, Albert a făcut o nominalizare care nu a surprins pe nimeni. El l-a nominalizat pe Sorin deoarece consideră că acesta are ceva personal cu el:

 „Această persoană are ceva personal cu mine, chestii din trecut, nu mă vrea deloc în acest grup, în echipa Războinicilor și face mereu ceva ca eu să fiu propus spre eliminare. Nu avem verigi slabe, dar îl simt cea mai puțin potentă de a aduce puncte și această persoană este Sorin.”

Conflict Albert-Sorin Survivor – atacurile lui Sorin

În cadrul Consiliului de Eliminare de duminică seară de la Survivor România, sezonul 2, Sorin i-a răspuns preferatului publicului, Albert. Acesta a spus că nu are nimic personal cu el și că aceeași părere ca și a lui o au și ceilalți colegi:

 „Din spusele lui, nu am nimic personal. El nu se integrează, persoanele noi i-au spus în față aceeași părere care o aveam toți. Mi se pare aberant să aduci aceste cuvinte aci. S-a obișnuit cu treaba de acolo, cu bisericuța lui. Pot să spun că am ceva leziuni, însă și în această situație am adus puncte mai multe de către el. Știa cumva părerea tuturor despre el. Toți l-am împins de la spate, am încercat să-l facem să își revină. Nu prea aveam subiecte comune, dar o să iau votul ca atare. Nu este nimic personal către el.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI