Sorin Pușcașu dă din casa Războinicilor de la Survivor 2021. Care e motivul real al scandalului

Sorin Pușcașu dă din casa Războinicilor de la Survivor 2021. Care e motivul real al scandalului
Ce se întâmplă la Survivor România. Sorin Pușcașu a spus totul despre certurile dintre concurenți

Chiar dacă Sorin Pușcașu a părăsit competiția Survivor România 2021, acesta a început să ofere mai multe detalii despre ce se întâmplă cu adevărat în Republica Dominicană după ce a ajuns în țară. Fostul Războinic a trebuit să renunțe la show pentru că s-a confruntat cu probleme medicale, dar nu a uitat de persoanele ce i-au fost alături la filmări și s-a reunit cu mai mulți colegi.

Sorin Pușcașu a spus tot! De la ce a pornit scandalul din Republica Dominicană

Pentru că Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România 2021, fanii au vrut să știe totul despre scandalurile ce au loc în Republica Dominicană. Încă de când a ajuns înapoi în România, fostul concurent își ține fanii din mediul virtual la curent cu tot ce face, așa că acesta a decis să vorbească despre certurile dintre persoanele ce au rămas în Republica Dominicană. El le-a dezvăluit admiratorilor că nu se mai uită la emisiune, dar telespectatorii ar trebui să își dea seama de adevărata față a unor vedete.

„Tot primesc mesaje si mi se cere părerea de ceea ce s-a întâmplat aseară. Eu nu stiu, că eu nu mă uit la emisiune, am înțeles că este un război între fete și băieți sau ceva de genul și că băieții acum sunt falși sau nu știu exact…eu am plecat din competiție, de acum înainte trebuie să vă dați voi seama dacă am avut sau n-am avut dreptate cu ce-am vrut să arăt. Nu mai am nicio treabă, nu știu, nu mă interesează. Nu mă lupt cu oamenii care nu se pot apăra.”, a transmis Sorin Pușcașu.

Ce probleme de sănătate are Sorin Pușcașu

Fostul Războinic a fost nevoit să părăsească show-ul Survivor România după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cu lacrimi în ochi, acesta s-a întors acasă și a renunțat la gândul de a câștiga marele premiu. El a fost nevoit să aibă grijă de sănătate pentru a nu se confrunta cu probleme mult mai grave, dar puțini știu ce a pățit, de fapt, Sorin Pușcașu în Republica Dominicană.

„Inițial, înainte să îi vină rezultatele, eu mi-am dorit foarte mult să joc. Simțeam o durere la genunchi, nu puteam nici măcar să urc o treaptă. Ușor, ușor, au îceput să mai treacă. M-am tot rugat de domnul doctor să intru, a spus că nu se poate până vin rezultatele.

Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge în continuare la o clinică. Din ce am înțeles, mai mult mai sigur e vorba de o operație. Un tendon aproape să se rupă, am o problemă la rotulă din naștere.”, a declarat Sorin Pușcașu la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI