Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani! ”Vina voastră că sunteți niște proști!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani! ”Vina voastră că sunteți niște proști!” VIDEO
Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani! ”Vina voastră că sunteți niște proști!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, proaspăt eliberat din închisoare, a făcut un live pe Facebook în care dă sfaturi internauților, spunându-le că ”e dreptul lor” să-și trăiască viața așa cum vor și să decidă singuri pentru ei.

Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani

Sorin Ovidiu Vîntu a postat pe Facebook un video în care a criticat măsurile actuale luate de guvernul Orban.

”Iată că după patru ani ne revedem. Eu ceva mai alb, cu părul neîngrijit, dar nu din vina mea, frizerul e arestat la domiciliu: vina lui  – este peste 65 de ani, vina mea, vina voastră că sunteți niște proști”, își începe discursul Sorin Ovidiu Vîntu.

”Fac întâi o paranteză pentru organele legii: eu nu instig pe nimeni la nerespectarea legii, dimpotrivă, vă invit pe toți să respectați legea. Cu arestul la domiciliu este o prostie colosală. Generație, fiecare om, de când se naște și până moare, după ce a căpătat conștiință de sine, are dreptul să decidă modul în care trăiește. Și tu ai dreptul să decizi modul în care trăiești. Dacă vrei să-ți asumi riscul să te îmbolnăvești, n-ai decât să ți-l asumi.

 

”Legea este tâmpită”

Dacă nu, stai închis în casă. Legea este tâmpită, de aia trebuie să luptați să o modificați. Incapacitatea, inbecilitatea guvernanților din nefericire, nu doar în România, ci la nivel planetar, va arestat pe toți la domiciliu. Tâmpeniile cu care a venit guvernul, lasă închisul în casă, nu fac doi bani. Veți muri cu toții de foame. Acest guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români care n-au de nici unele. Cu ei ce fac? Le dau 75 la sută din salariul pe care îl aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice toate interdicțiile, iar cei care își asumă riscul se duc la muncă, cei care nu stau acasă. E dreptul lor iarăși. Niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești”, este mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.