Sorin de la Survivor România a răbufnit. Ce acuzații dure aduce: ”Atâta falsitate, sunt sătul”

Sorin de la Survivor România a răbufnit. Ce acuzații dure aduce: ”Atâta falsitate, sunt sătul”
Sorin de la Survivor România a răbufnit.

Sorin Pușcașu, fostul Războinic de la Survivor România, a criticat comportamentul foștilor lui colegi de echipă. Acesta a făcut declarații, după ce a văzut consiliul de eliminare de sâmbătă.

Sorin de la Survivor România a răbufnit

Sorin Pușcașu, cel despre care mulți au spus că a reprezentat un lider pentru Războinici, și-a criticat foștii colegi de echipă, acuzându-i de neasumare și falsitate.

Aminti că Faimoșii au pierdut primul joc de comunicare, astfel că ei au fost cei care au făcut prima nominalizare din această săptămână. Cea care a fost propusă pentru eliminare a fost Elena Marin. Cu toate acestea, ca să nu piardă pe nimeni din echipă, Faimoșii și-au adunat forțele și i-au învins pe Războinici sâmbătă.

Apoi, a urmat consiliul de eliminare, iar Albert Oprea a fost propus să plece acasă. Sorin Pușcașu a urmărit, de asemenea, competiția de sâmbătă și a făcut acuzații dure la adresa Războinicilor. Acesta s-a arătat deranjat că foștii lui colegi au spus că votul este unul strategic când, de fapt, alta este realitatea. Sorin Pușcașu a spus că jocul a ajuns în punctul în care nu mai este loc de strategii, ci toți ar trebui să spună totul pe față.

”Nu există strategii”

„Băi, neasumaților, vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot.

Nu există strategii. Spuneți tot pe față. Îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Deci, uitați-vă puțin. Față în față voi vorbiți că nu aveți pe cine să votați și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul?! Că, de fapt, te votez pe tine că ești cel mai slab. Fiți frate direcți, asumați. Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți de mine că făceam eu strategii când mie îmi păsa doar de echipă…”, a spus fostul Războinic.  

Sorin Pușcașu a spus că dacă Albert Oprea o să iasă iar favoritul publicului, iar șansele acestea sunt destul de mari, crede el, atunci ceilalți vor fi în pericol de eliminare.

„Fiți atenți aici surpriză. Cred că o să iasă Albert. Ce chestie.. Știți ce mi-ar plăcea? Să iasă Albert favorit, că așa e mentalitatea noastră de români, de cazuri sociale și de victimizare și pe locul doi Maria, și cine o să fie votați?! Ceilalți doi! Nu mai poți cu atâta falsitate. Sunt sătul de toți. Și acum apar întrebările, de ce a fost el votat. De falși ce sunteți toți. Nu aveți unul curaj adevărul. Ziceți în față. De când am venit acasă și am văzut că au ieșit niște concurenți care erau asumați nu se mai merită să te uiți, nu ai la ce”, a spus Sorin Pușcașu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI