03 iun. 2021 | 19:12

Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor. Cum l-a descris

Monden
Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor. Cum l-a descris
Ce a spus sora Mariei Chitu despre relatia Razboinicei cu Albert Oprea de la Survivor

Adevărul despre relația dintre Maria Chițu și Albert Oprea de la Survivor România tocmai a ieșit la iveală. Marta, sora blondinei, a dat cărțile pe față și a spus ce legătură există, de fapt, între favoritul publicului de la Războinici și tânăra concurentă de 20 de ani. Ce a însemnat, de fapt, sărutul dintre cei doi.

Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor

Se leagă sau nu o idilă între Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România? Cei doi Războinici se înțeleg foarte bine, iar între cei doi s-a creat o frumoasă relație de prietenie. Cu toate acestea, Maria l-a certat, acum câteva săptămâni, pe coechipierul său pentru faptul că a pupat-o fără acordul ei.

Deși fanii Războinicilor au bombardat rețelele de socializare, spunându-le celor doi că ar arăta foarte bine împreună, se pare că între Maria și Albert nu s-a întâmplat nimic până acum. Mai mult de atât, sora blondinei Marta este de părere că apropierea firească dintre favoritul publicului echipei albastre și tânăra de 20 de ani s-a produs din dorința Războinicei de a face dreptate.

Maria Chițu a urmărit conflictul dintre Albert și Sorin Pușcașu dinainte de a participa la Survivor România, motiv pentru care i-a luat apărarea coechipierului său în fața fostului fotbalist.

„Eu o cunosc pe Maria și stiu că s-a uitat de vreo două, trei ori la emisiune. Când a ajuns acolo nici nu cred că știa cum îi cheamă pe toți, dar cine e favorit. Ea e omul care se uită imediat la nedreptate. Ea a și spus la un moment dat, când se certa cu Sorin, că a văzut nedreptatea care i se făcea lui Albert și i-a luat partea.

Acel sărut, ar trebui să știu exact ce s-a întâmplat, ca să îmi dau seama. Dacă, într-adevăr, a sărutat-o, mi se pare puțin ciudat că nu i-a cerut permisiunea. Îl consider un băiat bun la suflet. Este un pic mai bleguț din punctul meu de vedere”,  a declarat Marta, sora Mariei Chițu de la Survivor România, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Mariei îi place de Marius de la Războinici?

În ceea ce privește gusturile sale la bărbați, Marta și-a dat de gol sora, spunând că Marius Crăciun se apropie mai mult de tipul ideal de bărbat spre care tinde Războinica. Cu toate acestea, sora Mariei de la Survivor a mărturisit că toată familia o susține pe blondină și speră ca ea să ajungă în marea finală a competiției din Republica Dominicană.

„Eu consider că, din gusturile pe care știu că le are, că i-ar plăcea mai mult de Marius. S-ar putea să nu îi placă mai mult de Marius decât de Albert, dacă ne luăm după caracter. Eu cred că nu îi place de niciunul.

Mama este tot timpul îngrijorată. Ea joi, vineri, sâmbătă și duminică stă cu gândul la Survivor. Tata e o fire mai calmă și are încredere că ceea ce trebuie să se întâmple o să se întâmple”, a completat sora Mariei pentru sursa citată.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro