Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor. Cum l-a descris

Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor. Cum l-a descris
Ce a spus sora Mariei Chitu despre relatia Razboinicei cu Albert Oprea de la Survivor

Adevărul despre relația dintre Maria Chițu și Albert Oprea de la Survivor România tocmai a ieșit la iveală. Marta, sora blondinei, a dat cărțile pe față și a spus ce legătură există, de fapt, între favoritul publicului de la Războinici și tânăra concurentă de 20 de ani. Ce a însemnat, de fapt, sărutul dintre cei doi.

Ce a spus sora Mariei Chițu despre relația Războinicei cu Albert Oprea de la Survivor

Se leagă sau nu o idilă între Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România? Cei doi Războinici se înțeleg foarte bine, iar între cei doi s-a creat o frumoasă relație de prietenie. Cu toate acestea, Maria l-a certat, acum câteva săptămâni, pe coechipierul său pentru faptul că a pupat-o fără acordul ei.

Deși fanii Războinicilor au bombardat rețelele de socializare, spunându-le celor doi că ar arăta foarte bine împreună, se pare că între Maria și Albert nu s-a întâmplat nimic până acum. Mai mult de atât, sora blondinei Marta este de părere că apropierea firească dintre favoritul publicului echipei albastre și tânăra de 20 de ani s-a produs din dorința Războinicei de a face dreptate.

Maria Chițu a urmărit conflictul dintre Albert și Sorin Pușcașu dinainte de a participa la Survivor România, motiv pentru care i-a luat apărarea coechipierului său în fața fostului fotbalist.

„Eu o cunosc pe Maria și stiu că s-a uitat de vreo două, trei ori la emisiune. Când a ajuns acolo nici nu cred că știa cum îi cheamă pe toți, dar cine e favorit. Ea e omul care se uită imediat la nedreptate. Ea a și spus la un moment dat, când se certa cu Sorin, că a văzut nedreptatea care i se făcea lui Albert și i-a luat partea.

Acel sărut, ar trebui să știu exact ce s-a întâmplat, ca să îmi dau seama. Dacă, într-adevăr, a sărutat-o, mi se pare puțin ciudat că nu i-a cerut permisiunea. Îl consider un băiat bun la suflet. Este un pic mai bleguț din punctul meu de vedere”,  a declarat Marta, sora Mariei Chițu de la Survivor România, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Mariei îi place de Marius de la Războinici?

În ceea ce privește gusturile sale la bărbați, Marta și-a dat de gol sora, spunând că Marius Crăciun se apropie mai mult de tipul ideal de bărbat spre care tinde Războinica. Cu toate acestea, sora Mariei de la Survivor a mărturisit că toată familia o susține pe blondină și speră ca ea să ajungă în marea finală a competiției din Republica Dominicană.

„Eu consider că, din gusturile pe care știu că le are, că i-ar plăcea mai mult de Marius. S-ar putea să nu îi placă mai mult de Marius decât de Albert, dacă ne luăm după caracter. Eu cred că nu îi place de niciunul.

Mama este tot timpul îngrijorată. Ea joi, vineri, sâmbătă și duminică stă cu gândul la Survivor. Tata e o fire mai calmă și are încredere că ceea ce trebuie să se întâmple o să se întâmple”, a completat sora Mariei pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI