Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite: „Ce mă doare!” Ce a făcut de nervi

Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite: „Ce mă doare!” Ce a făcut de nervi
Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cutite

Sorin Bontea a avut parte de o căzătură la Chefi la cuțite. Acest incident s-a întâmplat după ce faimosul bucătar și colegii lui, respectiv Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, se luptau pentru o amuletă.

Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite

Devenind foarte nervos, Sorin Bontea s-a ”răzbunat” apoi pe aparatura din bucătărie, dând de pământ cu robotul de bucătărie. Luni seară, Sorin Bontea a căzut pe podeaua din bucătăria emisiunii culnare, chiar în timp ce gătea pentru o amuletă. El s-a împiedicat apoi de aparatura din platou, fapt ce l-a enervat teribil.

Imediat după ce acesta a căzut în genunchi, bucătarul a simțit o durere pe moment, dar pare că i-a mai trecut după ce s-a năpustit asupra lucrurilor găsite în bucătărie, precum robotul pe care l-a și aruncat pe podea.

„Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, de-odată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut ca fraierul. M-am săturat de voi… de fiecare dată aceeași poveste. De șapte ori m-am împiedicat de ele. Dă-te-n… Când am văzut robotul, ăla mi-a venit la îndemână, ăla care îmi face probleme de o grămadă de vreme. Pân la urmă trebuia să cad o dată, cât să mă țină și pe mine norocul?!”, a declarat Sorin Bontea la Chefi la cuțite.

Gestul lui Cătălin Scărlătescu l-a amuzat pe Sorin Bontea

Ca să-l mai liniștească pe colegul său, chef Cătălin Scărlătescu s-a aruncat imediat și el pe jos, în semn de solidaritate cu Sorin Bontea, fapt ce chiar l-a amuzat pe acesta din urmă.

„A căzut și tabla de la cuptor. Un necaz nu vine niciodată singur. Nici ăsta nu e sănătos. A încercat să mă mai scoată din starea aia, că vedea că sunt plin de nervi. Închideam ușa la cuptor, mai cădea o tablă, Scărlătescu se arunca”, a continuat Sorin Bontea.

Și Florin Dumitrescu se îngrijorase pentru starea de sănătatea lui Sorin Bontea, dar a declarat că el s-a ales cu o singură vânătaie. Apoi, și el s-a amuzat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, spunând că s-a aruncat cam tare pe podea.

„M-am speriat că a pățit ceva mai rău. A scăpat cu o singură vânătaie. Scărlătescu și arunca pe jos în empatie pentru Bontea. S-a aruncat pe jos și i-a rămas fondul de ten pe podea. Ce arunci pe podea în halul ăsta, să dai cu capul de pământ?”, a spus și Florin Dumitrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI