Sorin Bontea, de nerecunoscut în tinerețe. Alina Ceușan a reacționat imediat când l-a văzut așa

Sorin Bontea, de nerecunoscut în tinerețe. Alina Ceușan a reacționat imediat când l-a văzut așa
Sorin Bontea la ”Chefi la Cuțite”

Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România, iar participarea și victoria de la ”Asia Express” i-a adus o popularitate neașteptată. A meritat, ar spune mulți, căci drumul spre celebritate i-a fost presărat cu  momente dificile și multă muncă.  Odinioară departe de familia sa, gătind pe vas, fără să cunoască cuvântul ”concediu”, juratul de la ”Chefi la cuțite” a devenit…aproape un influencer. Cu mii de fani pe rețelele de socializare, celebrul bucătar împărtășește adesea cu admiratorii săi momente din viața sa, glume și rețete. Deunăzi, a publicat un colaj cu el în tinerețe și Alina Ceușan, colegă de aventură, ambii purtând același tip de ochelari de soare.

Sorin Bontea, trendsetter în tinerețe. A alăturat o amintire de poza Alinei Ceușan, pentru a-i arăta blondinei că i-ar putea lua locul oricând

Sorin Bontea a reușit să intre la suflet publicului, oamenii apreciindu-l atât pentru profesionalismul de care dă dovadă, cât și pentru personalitatea sa, energia debordantă și talentele cu care impresionează mereu în cadrul emisiunii gastronomice de la Antena 1.

După participarea la ”Asia Express”, competiție pe care a câștigat-o, viața pare că i s-a schimbat. Dacă până atunci nu punea preț pe ce se întâmplă în mediul online, de la revenirea în țară, le-a făcut pe plac admiratorilor și a îmbrățișat noi proiecte. Înregistrează adesea rețete în bucătăria sa, apoi le postează pe Youtube și se ocupă îndeosebi și de contul de Instagram, lăsat în paragină până când să plece în Filipine.

Printre persoanele publice care au început să-l descopere din acel punct încolo s-a numărat și Alina Ceușan. La un moment dat, după terminarea reality show-ului, Bontea a publicat o imagine în care purta ochelarii vloggeriței, arătând lumii, în stilul caracteristic, că și el e pasionat de modă precum colega de emisiune.

Reacția vloggeriței 

Nu a uitat nici azi experiențele trăite pe plaiurile exotice. Ieri, acesta a postat un colaj cu el și Alina Ceușan în care poartă ochelari de soare asemănători, adresându-i vedetei și un mesaj: „Ia uite, @alinaceusan Cred că n-aveai un an când eu purtam ochelari din ăștia ?? #trendsetter”.

Reacția blondinei nu a întârziat să apară: „??? Să nu te recunosc, trend setterule ??”, i-a răspuns Alina Ceușan.

Fanii au fost amuzați de acțiunea sa și i-au transmis ba că seamănă cu Vin Diesel, ba cu Eros Ramazzotti: „Ai dar moda înainte de Jador / Super cool! / Aveai și treningul lui Hagi / Eros Ramazzotti în tinerețe / Chef, ce fecior erai… / Ce mai, bombă cu ceas”.