EXCLUSIV Cât câștigă Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Ruby și Florin Ristei după Asia Express. Li s-a schimbat complet viața

EXCLUSIV Cât câștigă Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Ruby și Florin Ristei după Asia Express. Li s-a schimbat complet viața
EXCLUSIV Cât câștigă Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Ruby și Florin Ristei după Asia Express. Li s-a schimbat complet viața

Cea de-a treia ediție a emisiunii Asia Express a înregistrat un record absolut de audiență, fiind lider pe fiecare ediție în cele două luni de difuzare. Show-ul a reprezentat o adevărată rampă de lansare pentru majoritatea concurenților care au câștigat un aport considerabil de imagine. Și, cum celebritatea este direct proporțională cu încasările, putem spune cu ușurință că mai multe vedete s-au îmbogățit peste noapte după participarea la Asia Express.

Cât câștigă Sorin Bontea după Asia Express

Într-un top realizat de agențiile de specialitate, Sorin Bontea se numără printre vedetele din România cu cel mai ridicat grad de notorietate. După participarea la Asia Express, el a câștigat alte 30.000 de persone pe conturile de socializare și a primit o mulțime de oferte pentru a prezenta diverse produse. Astfel, vă prezentăm mai jos numai câteva dintre produsele pe care carismaticul chef le promovează în ultima perioadă: mâncare asiatică, paste, produse lactate de la firme diferite (brânză, iaurt, parmesan), creme pentru desert, sushi, pizza, sucuri vegane, detergent etc. Astfel, Sorin Bontea se numără printre vedetele cărora emisiunea Asia Express le-a schimbat viața și le-a îmbunătățit, considerabil, situația financiară cu aproximativ 10.000 de euro/lunar din contractele noi.

Cât câștigă Răzvan Fodor după Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Sorin Bontea și Răzvan Fodor, poză oficială Asia Express

Pentru Răzvan Fodor, emisiunea Asia Express a reprezentat o adevărată rampă de relansare. În ultimii ani, prezentatorul TV a fost implicat în diverse proiecte de televiziune, însă nici unul cu un impact major. Totul s-a schimbat, însă, după câștigarea show-ului alături de Sorin Bontea. De altfel, cei doi nu numai că s-au impus în cursa din Marea Finală, dar au fost desemnați de telespectatori drept cea mai carismatică pereche din concurs. După terminarea concursului, Răzvan a primit o ofertă de nerefuzat de la Antena 1, aceea de a fi prezentatorul noii ediții a emisiunii “Burlacul”. Show-ul trebuia să se lanseze în toamnă, însă pandemia de coronavirus a suspendat, temporar, filmările. Așa se face că vedeta ar încasa, lunar, suma de 7.000 de euro.

Cât câștigă Ruby după Asia Express

Ruby și Robert, iubitul ei, la Asia Express
Ruby și iubitul ei, la Asia Express

La prima ediție a emisiunii Asia Express, Ruby era urmărită de aproximativ 30.000 de persoane pe contul său de Facebook. În numai două luni, ea a ajuns la 86.000 urmăritori, iar capitalul uriaș de imagine i-a adus și câștiguri pe măsură. În scurt timp de la întoarcerea din Asia Express, firmele au început să se “bată” în contracte care mai de care mai bănoase, pentru ca artista să le promoveze brandul. De departe, cel mai avantajos contract este cel cu un brand de mașini de lux, al cărui ambasador a devenit. În schimb, Ruby a primit o mașină decapotabilă, model unicat în Europa, estimată la aproximativ 100.000 euro.

Cât câștigă Florin Ristei după Asia Express

Florin Ristei și fratele lui
Florin Ristei și fratele lui, la Asia Express

S-a lansat la începutul anilor 2000 cu piesa “Dana”, care a fost considerată un adevărat hit, pentru ca mai apoi să câștige emisiunea X Factor (2013). Florin Ristei a particiat la Asia Express alături de fratele său și erau considerați favoriții la câștigarea marelui premiu. După terminarea show-ului de la Antena 1, el a primit oferta de a intra în juriul emisiunii X Factor, alături de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. Conform surselor, artistul a dat lovitura și din punct de vedere financiar și încasează un onorariu de 15.000 euro pe sezon de la postul din Băneasa. Acesta ar încasa aproximativ 7.500 euro/lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI