18 feb. 2022 | 13:09

Sorana Cîrstea, prietenă cu adversara Simonei Halep de la Dubai. Când a început legătura cu Ostapenko

Sport
Sorana Cîrstea, prietenă cu adversara Simonei Halep de la Dubai. Când a început legătura cu Ostapenko
Sorana Cîrstea e bună prietena cu adversara Simonei Halep de la Dubai, letona Jelena Ostapenko

Sorana Cîrstea, prietenă cu adversara Simonei Halep de la Dubai. Cele două românce nu sunt deloc apropiate, în ciuda faptului că se cunosc de când aveau doar 8 ani. Iubita lui Ion Ion Țiriac este, în schimb, în relații mult mai bune cu Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din semifinala de astăzi de la Dubai. Sorana Cîrstea și letona s-au împrietenit și într-un moment aproape simbolic pentru ce înseamnă rivalitatea româncei cu soția lui Toni Iuruc.

Sorana Cîrstea, prietenă cu adversara Simonei Halep de la Dubai

Sorana Cîrstea, prietenă cu adversara Simonei Halep de la Dubai. Fostul lider mondial o va întâlni pe Jelena Ostapenko (24 de ani, 21 WTA) în semifinalele turneului de la Dubai. Între cele două există un fel de animozitate de la faimosa finală de la Roland Garros, din 2017, câștigată de letonă după ce românca a avut meciul la discreție o bună perioadă.

Sorana Cîrstea, la rândul său, nu este deloc în cele mai bune relații cu Simona Halep. Chiar dacă se știu de mult și au fost colege și în echipa de Fed Cup, între ele s-a iscat un fel de rivalitate de la distanță, plină de răceală și ignorare reciprocă.

„Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu exista două persoane mai diferite decât noi două”, a declarat Soranei Cîrstea despre Simona Halep, pentru site-ul mirceamester.ro, acum câțiva ani.

Când a început legătura cu Ostapenko

Soranja Cîrstea este, în schimb, bună prietenă chiar cu Jelena Ostapenko. Ele au făcut adesea și cuplu în concursurile de dublu din mai multe turnee, de-a lungul timpului. Interesant este că legătura dintre ele a început chiar după victoria letonei în fața lui Halep, la Roland Garros, în 2017.

„Jelena Ostapenko e un copil. Noi suntem prietene de după finala cu Simona: m-a întrebat de dublu in Asia și așa am ajuns să vorbim. E un copil și are inconștiența unui copil pe teren. Iar asta-mi place.

Cred ca vă mai câștiga Grand Slam-uri. Jelena e o persoană care azi poate să piardă la oricine, dar apoi poate să prindă o săptămână in care nu vezi mingea, câștigă cinci meciuri si nu-ți dai seama ce te-a lovit. Așa cum a făcut la Roland Garros. Cu 10 zile înainte de Roland Garros-ul câștigat de ea în 2017, am văzut-o la Roma in calificări. Se chinuia pe-acolo cu o jucătoare din Italia care primise un wildcard”, a dezvăluit Sorana într-un interviu acordat pentru mirceamester.ro, în 2019.

„E o fată grozavă!”

Sorana Cîrstea a fost confirmată în cele spuse chiar de Ostapenko. Letona a mărturisit că ele sunt cele mai bune prietene din circuit, iar românca a vizitat-o chiar acasă, la Riga.

„Sorana este o fată grozavă! Am cunoscut-o în urmă cu câțiva ani și suntem cele mai bune prietene din circuit! Este întotdeauna minunat să petrec timpul cu ea, ne simțim foarte bine împreună. A venit chiar și la Riga în urmă cu doi ani pentru a fi alături de mine. Când suntem la turnee, mergem la masă și petrecem timpul împreună”, spunea Ostapenko în februarie 2019, conform ziare.com.

Sorana Cîrstea va juca săptămâna viitoare în turneul WTA 1000 de la Doha. Până atunci, ea va putea urmări semifinala de la Dubai, de astăzi, dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko. Partida va începe la ora 15.00.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro