Sorana Cîrstea, dialog savuros cu Ion Ion Țiriac, înainte de debutul la Birmingham. Românca s-a calificat în turul 2 FOTO

Sorana Cîrstea, dialog savuros cu Ion Ion Țiriac, înainte de debutul la Birmingham. Românca s-a calificat în turul 2 FOTO
Sorana Cîrstea va debuta, astăzi, în turneul de la Birmingham, primul pe care-l va juca pe iarbă în acest sezon

Sorana Cîrstea, dialog savuros cu Ion Ion Țiriac, înainte de debutul la Birmingham. Jucătoarea din Târgoviște ia startul, astăzi, în turneul de pe iarbă, din Anglia. Ea o va întâlni în primul tur pe americanca Shelby Rogers (29 de ani, 39 WTA). Dar, între timp, Sorana Cîrstea a avut un schimb de replici în mod public, pe o rețea socială, cu iubitul său, Ion Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea, dialog savuros cu Ion Ion Țiriac, înainte de debutul la Birmingham

UPDATE. Ora 15.15. Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului de la Birmingham. Sportiva noastră a trecut de jucătoarea americană Shelby Rogers (locul 39 mondial), scor 6-3, 4-6, 6-1. În următoarea rundă, Cîrstea o va întâlni pe sârboaica de 29 de ani, Aleksandra Krunic (103 WTA).

Sorana Cîrstea, dialog savuros cu Ion Ion Țiriac, înainte de debutul la Birmingham. Numărul 36 mondial va lua startul în turneul de la Birmingham, primul pe iarbă la care participă în acest sezon. Românca de 32 de ani o va întâlni, marți, în primul tur, pe americanca Shelby Rogers (29 de ani, 39 WTA).

Cîrstea a trăit o experiență neplăcută nu cu multă vreme în urmă, după un dialog online plin de nostalgie și tandrețe între iubitul său, Ion Ion Țiriac și fosta soție a acestuia, Ileana Lazariuc.

După ce a sărbătorit ziua de naștere a bunei ei prietene Lili Sandu, Ileana Lazariuc a aruncat o privire prin arhiva foto și a dat peste o poză realizată de Ion Țiriac Jr. în trecut. Frumoasa moldoveancă nu s-a putut abține și a postat totul pe InstaStory, explicând acel moment:

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea și câteva fete la plajă.

Când joacă românca

Iubitul Soranei Cîrstea a intrat în jocul nostalgic al fostei soții. El a comentat într-un mod mai mult decât romantic la postarea acesteia. „Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri. Ileana Lazariuc a continuat „dialogul” cu fostul soț în văzul tuturor: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai spus frumoasa moldoveancă.

Sorana Cîrstea nu s-a lăsat mai prejos și a avut un dialog online cu Ion Ion Țiriac, zilele trecute. Fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a postat mai multe imagini pe Instagram cu el jucându-se cu o minge de baschet.

„Noua provocare va fi să fiu un jucător de teren! Vreau contractul meu cu Nike. NBA vin”, a scris Ion Ion la descrierea postării.

Sorana Cîrstea n-a ratat ocazia să comenteze lansându-i o provocare directă: „NBA a sunat și a spus că trebuie să mă învingi primul într-un joc 1 la 1 înainte să semneze cu tine”, a scris Sorana Cîrstea. Replica lui Țiriac jr. a fost scurtă și la obiect: „Arată ce poți!”. Până la eventualul meci de baschet „1 la 1” între cei doi. Cîrstea va juca, astăzi, cu americanca Shelby Rogers în turul 1 al turneului de la Birmingham. Partida va începe în jurul orei 13.00.