Cum își menține Sorana Cîrstea picioarele tonifiate. Ce exercițiu infernal face iubita lui Țiriac Jr. la sală VIDEO

Cum își menține Sorana Cîrstea picioarele tonifiate. Ce exercițiu infernal face iubita lui Țiriac Jr. la sală VIDEO
Sorana Cîrstea se pregătește pentru sezonul pe iarbă ce va culmina cu turneul de la Wimbledon, din perioada 27 iunie - 10 iulie

Cum își menține Sorana Cîrstea picioarele tonifiate. Jucătoarea din Târgoviște a lăsat în urma zvonurile referitoare la presupusa despărțire de Ion Ion Țiriac și se concentrează pe pregătirea sezonului pe iarbă. Numărul 34 mondial transpiră din greu în complexul sportiv al ansamblului rezidențial de lux din București unde și locuiește. Sorana Cîrstea a împărtășit cu fanii câteva clipuri pe o rețea socială în care aceștia pot vedea ce exerciții infernale face o jucătoare de tenis pentru a-și menține forma fizică.

Cum își menține Sorana Cîrstea picioarele tonifiate

Cum își menține Sorana Cîrstea picioarele tonifiate. Numărul 34 WTA a lăsat în urmă eșecul de la Roland Garros, din turul 2, dar și cele din ultimele turnee și trage din greu pentru startul în sezonul pe iarbă. Cîrstea a trecut cu bine și peste zvonurile referitoare la posibila sa despărțire de Ion Ion Țiriac, după schimbul acestuia de mesaje cu fosta soție, Ileana Lazariuc.

„Relația celor doi este excelentă. Sorana se consultă cu Ion Ion la orice. Inclusiv când vine vorba despre cariera sa sportivă. Sunt doi tineri care țin mult unul la celălalt. Despărțirea despre care s-a vorbit în ultimul timp e o simplă făcătură. Sunt sigur că vor ignora aceste zvonuri pentru că așa au procedat cu orice informație mai puțin adevărată care a apărut în ultima vreme”, a declarat unul dintre apropiații cuplului Ion Ion Țiriac – Sorana Cîrstea pentru Playsport.

Ce exercițiu infernal face iubita lui Țiriac Jr. la sală

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu solid, în ciuda relației amicale pe care acesta a păstrat-o cu mama celor doi copii ai săi.

„Sunt niște făcături. Ion și Sorana se înțeleg foarte bine și formează. în continuare, un cuplu solid. Chiar când au început să apară aceste zvonuri ei erau împreună. S-au amuzat când au văzut ce s-a scris. Din câte cunosc eu, și am pretenția că îi cunosc destul de bine, nu există nici cel mai mic motiv de despărțire.

Se iubesc și sunt foarte apropiați. Pe lângă faptul că sunt îndrăgostiți, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt două persoane discrete și nu fac tam-tam pe subiectul ăsta. E viața lor privată și au ales să o trăiască departe de ochii curioșilor”, a mai declarat aceeași sursă, potrivit publicației citate.

Se pregătește la Stejarii Country Club

Sorana Cîrstea muncește din greu chiar în complexul Stejarii Country Club din cadrul ansamblului rezidențial de lux deținut de tatăl iubitului său, miliardarul Ion Țiriac. Ea a postat pe Instastories câteva clipuri în care face exerciții dificile menite să-i îmbunătățească tonusul fizic, dar să o și ferească de eventuale accidentări.

Într-unul dintre ele, Cîrstea face salturi ghemuite (jumping squats) cu o halteră ce are cel puțin 15 kilograme. Un procedeu ideal pentru gambe, tendoane și mușchii fesieri. În plus, exercițiul acționează și asupra zonei inferioare a abdomenului, dacă este făcut cu el încordat.

Într-un alt clip, Sorana Cîrstea execută un exercițiu foarte bun pentru picioare, mai ales pentru gambe și zonele laterale ale abdomenului. E foarte bun mai ales pentru loviturile de backhand, pentru că nu riscă întinderi ale mușchilor inghinali în caz că loviturile sunt rapide și puternice.

Sorana Cîrstea ar trebui să ia startul în turneul de la Birmingham, ce începe pe 13 iunie și va fi prezentă pe tabloul principal la Wimbledon, ce se va desfășura între 27 iunie – 10 iulie.