Sorana Cîrstea, neafectată de zvonurile despărțirii de Ion Ion Țiriac. Cum s-a fotografiat jucătoarea

Sorana Cîrstea, neafectată de zvonurile despărțirii de Ion Ion Țiriac. Cum s-a fotografiat jucătoarea
Relația Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac nu pare afectată de zvonurile despre posibila lor despărțire

Sorana Cîrstea, neafectată de zvonurile despărțirii de Ion Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște se pregătește pentru sezonul pe iarbă, ce va culmina cu turneul de la Wimbledon, din perioada 27 iunie – 10 iulie. Numărul 34 mondial a fost în centrul unui moment neplăcut, când a fost făcut public dialogul online plin de tandrețe și de nostalgie dintre iubitul său, Ion Ion Țiriac și fosta soție a acestuia, Ileana Lazariuc. Dar Sorana Cîrstea pare că a trecut cu bine peste acest lucru.

Sorana Cîrstea, neafectată de zvonurile despărțirii de Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, neafectată de zvonurile despărțirii de Ion Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște a avut o perioadă nereușită pe terenurile de tenis. Ea a fost eliminată în turul 2 la Roland Garros, după ce pierduse în prima partidă a ultimelor trei turnee disputate.

Cîrstea a aflat și de mesajele online drăgăstoase dintre iubitul său, Ion Ion Țiriac și fosta soție a acestuia, Ileana Lazariuc. Asta, după ce Ileana a postat o fotografie din perioada în care cei doi erau căsătoriți.

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje.

Ion Ion Țiriac i-a oferit imediat o replică, una dureroasă pentru Sorana Cîrstea: „Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri. Comentariul Ilenei nu s-a lăsat așteptat: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai scris ea.

Cum s-a fotografiat jucătoarea

Sorana Cîrstea a părut inițial afectată de dialogul celor doi. Dar situația relației sale cu Țiriac jr. ar putea fi cu totul alta, conform Playsport.

„Sunt niște făcături. Ion și Sorana se înțeleg foarte bine și formează. în continuare, un cuplu solid. Chiar când au început să apară aceste zvonuri ei erau împreună. S-au amuzat când au văzut ce s-a scris. Din câte cunosc eu, și am pretenția că îi cunosc destul de bine, nu există nici cel mai mic motiv de despărțire.

Se iubesc și sunt foarte apropiați. Pe lângă faptul că sunt îndrăgostiți, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt două persoane discrete și nu fac tam-tam pe subiectul ăsta. E viața lor privată și au ales să o trăiască departe de ochii curioșilor”, a declarat unul dintre apropiații cuplului Ion Ion Țiriac – Sorana Cîrstea pentru sursa citată.

„Se iubesc și sunt foarte apropiați”

În ceea ce privește relația dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, sursa PlaySport a subliniat că aceasta este foarte bună, datorită celor doi copii pe care aceștia îi au împreună.

„Ion este un tată exemplar. Își adoră copiii. E firesc să vorbească cu mama copiilor. Să știți că am văzut că au apărut informații eronate și despre acest subiect. Nu vreau să spun mai multe, dar relația dintre Țiriac jr. și Sorana nu este afectată în niciun fel de astfel de lucruri. Sunt două persoane mature și fiecare a știut totul despre celălalt încă de la începutul relației”, a mai spus sursa citată.

Sorana Cîrstea a vrut să arate că situația sa este aceeași ca și până acum. Ea a postat o fotografie în care apare într-o ținută elegantă, imaginea având și o inimă inserată pe ea, ca un semn de iubire către cineva anume. În plus, tenismena a făcut public pe contul de Instagram și un clip de la un antrenament susținut în sala de forță din complexul Stejarii Country Club. Cîrstea va participa la turneul de la Birmingham, în avanpremiera celui pe iarbă, de la Wimbledon.