06 ian. 2022 | 11:49

Sorana Cîrstea, clipe de coșmar la Melbourne. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Ion Ion Țiriac VIDEO

Sport
Sorana Cîrstea, clipe de coșmar la Melbourne. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Ion Ion Țiriac VIDEO
Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, a clacat psihic într-un moment decisiv al meciului din optimile de finală ale turneului Melbourne Summer Set 2

Sorana Cîrstea, clipe de coșmar la Melbourne. Numărul 39 WTA a debutat în forță în noul sezon al circuitului profesionist. Iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit un meci impecabil în primul tur al turneului Melbourne Summe Set 2, trecând cu un sec 6-0, 6-0 de rusoaica Varvara Gracheva (21 de ani, 77 WTA). În turul secund al competiției, Sorana Cîrstea nu a mai putut repeta performanța, clacând într-un moment important al primului set.

Sorana Cîrstea, clipe de coșmar la Melbourne

Sorana Cîrstea, clipe de coșmar la Melbourne. Numărul 39 mondial a avut un 2021 reușit. Românca a cucerit cel de-al doilea trofeu din carieră, la Instanbul și a mai jucat o finală, la Strasbourg. Aceste lucruri i-au permis să urce în ierarhia mondială, după ce începuse anul pe locul 72.

Totuși, Sorana Cârstea a avut un final de sezon presărat cu accidentări. Ea a jucat ultima partidă în 10 octombrie, când a fost eliminată în turul 2 de la Indian Wells. De atunci, iubita lui Ion Ion Țiriac nu a mai fost prezentă la nicio competiție. Ea a anunțat că are o accidentare la gambă înaintea turneului de la Linz.

Dar Sorana Cîrstea a arătat o poftă extraordinară de reîntoarcere pe terenul de tenis. Lucru dovedit și de intensitatea antrenamentelor pe care le-a făcut la Melbourne, chiar și la temperaturi caniculare de 38 de grade. Iar românca a arătat o formă formidabilă la debutul oficial în noul sezon.

Ce s-a întâmplat cu iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a spulberat-o, în primul tur, pe rusoaica Varvara Gracheva (21 de ani, 77 WTA), scor 6-0, 6-0, după doar 49 de minute de joc. În turul doi, situația s-a schimbat, însă. Românca a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-1, de americanca Amanda Anisimova (78 WTA) după un meci care a durat 67 de minute.

Sorana Cîrstea a capotat psihic într-un moment decisiv din primul set. După ce a revenit de la 0-3, ea a ratat o minge de break la scorul de 4-4, scrie news.ro. Din acea clipă, Sori nu s-a mai regăsit, nemaireușind să câștige decât un ghem până la finalul partidei.

Sorana Cîrstea va fi recompensată cu un cec de 3.675 de dolari și 30 de puncte WTA pentru calificarea în optimi. În sferturile de finală, Anisimova va întâlni, însă, o altă româncă. Irina Begu (62 WTA) a reușit o performanță deosebită și a trecut, în turul 2, de italianca Jasmine Paolini (53 WTA). În runda inaugurală, Irina Begu o depășise pe americanca Jessica Pegula, score 7-6, 6-3, favorita principală a celui de-al doilea turneu ce are loc în Melbourne.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro