Sora unei vedete din România e de nerecunoscut. Operațiile și filtrele au schimbat-o total

Sora unei vedete din România e de nerecunoscut. Operațiile și filtrele au schimbat-o total
Sora unei vedete din România e de nerecunoscut.

Sora unei vedete din România este acum de nerecunoscut. Operațiile și filtrele au schimbat-o total și nu o mai recunoști dacă o vezi. Comparând imaginile din trecut cu cele actuale, ai zice că sunt două persoane total diferite. Deși are doar 22 de ani, aceasta are o serie de intervenții estetice la activ.

Sora unei vedete din România e de nerecunoscut

Este vorba despre Lorena Tonciu, sora mai mică a Andreei Tonciu, care acum este de nerecunoscut. Ea și-a schimbat radical fizionomia și se pare că nu se va opri aici, tânăra fiind pasionată de operațiile estetice. Lorena are până acum o serie de operații la activ: silicoane, rinoplastie, mișcorându-și nasul, buze mărite buzele, dar și alte numeroase intervenții la nivelul feței, ca să ajungă la transformarea spectaculoasă de  acum.

De altfel, chiar anul trecut Andreea Tonciu spunea că Lorena se pregătea de o nouă intervenție estetică, la o clinică privată din Turcia, dar dezaproba dorința surorii ei de a-și face astfel de intervenții la chip.

„Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine”, spunea atunci Andreea.

Însă Lorena vrea să atingă „perfecțiunea”. Ea este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București. Aceasta spunea că își dorește mereu astfel de schimbări, din cauza faptului că se simte „complexată”. Iar lângă intervențiile de la față, Lorena mai apelează și la machiajul strident, dar și la filtre de înfrumusețare.

„Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot”, spunea ea.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

Sora Lorenei, Andreea Tonciu, a participat la Survivor România 2022. Ea a fost eliminată însă aseară. Daniel Pavel a făcut anunțul serii: Andreea Tonciu a fost concurentul care a adunat cele mai puține SMS-uri, motiv pentru care este eliminată.

„Cea care pleacă este Andreea Tonciu!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit eliminată Andreea Tonciu, cu lacrimi în ochi.

Andreea Tonciu fusese propusă spre eliminare, de altfel, alături de Otilia Bilionera și Robert Niță. Cei doi s-au salvat însă, întrucât au primit mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI