Eliminare mult așteptată la Survivor România 2022. Andreea Tonciu pleacă acasă, Otilia Bilionera a izbucnit în plâns VIDEO

Eliminare mult așteptată la Survivor România 2022. Andreea Tonciu pleacă acasă, Otilia Bilionera a izbucnit în plâns VIDEO
Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România. FOTO: Facebook Stirile PRO TV

După ce Faimoșii au pierdut recompensa de marți, 25 ianuarie, în fața Războinicilor, scor 10-5, a urmat consiliul de eliminare. Nominalizații sunt Otilia Bilionera, propusă de Laura Giurcanu, Andreea Tonciu și Robert Niță.

Cine a fost eliminat de la Survivor marți, 25 ianuarie

Un nou Consiliu de eliminare la Survivor România 2022. Azi vom afla ce Faimos părăsește competiția. Daniel Pavel a încercat să ia pulsul echipei, pentru a afla ce se întâmplă în tabăra lor.

„Facem foamea adevărat, suntem low pe energie, vrem să câștigăm. Ne-am săturat să pierdem. Fiecare dă totul pe traseu, o să vină timpul și pentru noi”, a mărturisit TJ Miles.

Laura Giurcanu, cea care a nominalizat-o pe Otilia, a spus:

„Una dintre nominalizări a fost a mea și îmi doresc ca Otilia să nu plece. Sper să fie Robert sau Andreea, am discutat mult despre asta. Noi ne pregătim pentru o nouă săptămână, nu plecăm capul, nu renunțăm. Suntem o echipă. Avem energie low de la lipsa hranei, dar suntem mai aproape unul de celălalt. Așteptăm săptămâna care vine. Toți trag la căruța asta, sperăm să se vadă în zilele următoare”, a spus Laura Giurcanu.

CRBL a ținut să își spună și el punctul de vedere:

„Nu mâncăm nimic, suntem mâncați de țânțari, zilnic avem aceleași probleme. Dar prindem putere ușor, ușor. Ne strângem. Nu îmi doresc să plece Otilia, dar rămâne de văzut ce s-a hotărât acasă. De săptămâna viitoare o să vedeți alți Faimoși”, a spus CRBL.

Andreea Tonciu, propusă spre eliminare, a declarat:

„Mă bucur că fac parte din această emisiune, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Nu mănânc și gândul meu este doar la fata mea, îmi lipsește foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru votul acordat. Sper să fie bine în continuare”, a spus Andreea Tonciu în consiliul de eliminare.

”Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi”

Otilia Bilionera a spus că totul depinde de dorința divinității:

„Am venit aici pentru a mă autodepăși, de a uita de problemele de acasă, trauma cu fostul management care m-a lăsat fără nimic după 7 ani de muncă. Am venit să învăț să mă iubesc mai mult, să fiu mai bărbătoasă, să nu mai profite nimeni de mine. Cred că am avansat cât de cât, văd o schimbare în bine. Totul se întâmplă cu un motiv. Nu este ok să te împotrivești destinului, Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi. Voi lupta mai departe alături de colegii mei, să aduc puncte. Dumnezeu vorbește și prin oameni”, a mărturisit Otilia, nominalizată de Laura.

Robert Niță așteaptă și el deznodământul:

„Survivor este experiența vieții mele, așa a fost să fie, voinței lui Dumnezeu nu te poți opune. Am intrat cu gânduri mari, speranțe. Contrar voinței mele, a gândurilor mele când am acceptat să vin la cel mai greu și real show tv, voi ieși cu fruntea sus, cu niște prietenii care vor fi pe viață. Regretul e că Dumnezeu nu a fost alături de mine în această încercare. Dar cine știe ce urmează?”, a spus Robert Niță.

Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat al serii: Andreea Tonciu a adunat cele mai puține SMS-uri și a plecat acasă.

„Cea care pleacă este Andreea Tonciu!”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit eliminată Andreea Tonciu, cu lacrimi în ochi.

„Sunt foarte tristă pentru că a plecat Andreea, cu ea dormeam seară de seară, ne încălzeam și ne spuneam ofurile. Știu că nu dădea randament aici, nu mânca, nu dormea, era supărată și îi era dor de fata ei. Ar trebui să fiu bucuroasă că se întoarce la fata ei unde îi este bine”, a mărturisit Otilia Bilionera după ce Andreea Tonciu a părăsit consiliul de eliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI