Sony Flame, eliminat de la Survivor. Ce a declarat imediat după ce a părăsit competiția de la Kana D

Sony Flame, eliminat de la Survivor. Ce a declarat imediat după ce a părăsit competiția de la Kana D
Sonny Flame, eliminat de la Survivor România! Vezi primele declarații

În urma voturilor publicului, Sony Flame părăsește competiția „Survivor România“, astfel că echipa Faimoșilor râmâne fără încă un membru. Iată ce declarații a făcut cântărețul, după ce a părăsit concursul.

Sony Flame, eliminat de la Survivor

Cele două nominalizări ale echipei roșii au fost chiar Elena Ionescu și Sonny Flame, despre care s-a speculat că ar forma un cuplu în cadrul emisiunii, după ce au împărțit într-o noapte aceeași saltea. În urma consiliului de eliminare de marți seara, 7 aprilie, faimosul a părăsit emisiunea.

Dan Cruceru, prezentatorul competiției, a anunțat că: „Cel care va pleca acasă nu va prinde unificarea celor două echipe. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Sonny Flame“.

În momentul în care a aflat că nu ea părăsește competiția, Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi. De fericire sau de tristețe că i-a plecat coechipierul? Asta nu avem de unde să știm.

Ce a declarat faimosul după ce a părăsit concursul

După ce a aflat că el este cel care își va face bagajele și va părăsi Republica Dominicană, Sonny Flame a avut o reacție acidă, dar, ulterior, a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea sa.

Elena Ionescu a plâns la nominalizarea ei și a lui Sonny Flame
Elena Ionescu a plâns la nominalizarea ei și a lui Sonny Flame

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipa asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut o reacție acidă. Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii“, a transmis Sonny Flame.

Acesta și-a luat rămas bun atât de la Faimoși, cât și de la Războinici, și a părăsit competiția în aplauzele tuturor.

Înainte de a-și pregăti bagajele pentru România, acesta a declarat: „înainte să vin la Survivor m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptam ca în interiorul echipei să existe atâtea mizerii. Îmi asum, asta îmi e firea. Mi-ar fi foarte greu să par prefăcut și să fac strategii. Când mă întorc acasă, sper să fiu așteptat de soția și fetița mea“, a concluzionat cântărețul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI