O nouă idilă la Survivor. Cu cine și-a petrecut noaptea Elena Ionescu. Toți au văzut asta

Nouă idilă la Survivor? Cu cine și-a petrecut noaptea Elena Ionescu?

Să fie oare a doua idilă de la Suvivor? Elena Ionescu, gest surprinzător față de un coechipier. Despre cine este vorba? Cine a reușit să-i intre în grații cunoscutei cântărețe?

Surviror România: Cu cine și-a petrecut noaptea Elena Ionescu?

Scene cel puțin interesante pentru fanii Survivor România au avut loc aseară. Elena Ionescu pare că se înțelege foarte bine cu noul coechipier. Cunoscuta cântăreață s-a atașat de aceasta, cei doi își împărtășesc diverse lucruri preofesionale și personale, iar perspectiva lor asupra celorlalți colegi pare să fie identică, motiv în plus pentru a comunica. Fosta solistă de la Mandinga a suprins cu alegerea de a dormi foarte aproape de Sonny.

În imaginile surprinse din seara cu pricina se poate vedea cum artiștii au fost extrem de apropiați, nu doar din cauza spațiunul lipsă. Mai mult decât atât, Elena l-a și lăudat pe colegul ei de breaslă după ce acesta a început cu dreptul și a adus multe puncte echipei.Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny în fața întregii echipe.

Elan Ionescu și Sonny Flame, foarte apropiați la Survivor România
Elan Ionescu și Sonny Flame, foarte apropiați la Survivor România

Grațiela Duban a fost eliminată

„O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțiile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi țin stâans-strâns în brațe copilul și soțul”
Grațiela Duban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI