Andrei Duban, amenințări cu judecata, Supă Survivor. Ce s-a întâmplat la Kanal D

Andrei Duban, amenințări cu judecata, Supă Survivor. Ce s-a întâmplat la Kanal D
Scandal de proporții la Survivor România

S-a lăsat cu scandar și amenințări cu tribunalul după ultima ediție a concursului „Survivor România“, difuzat la Kanal D. Nimeni nu se aștepta! Sora lui Ghiță a atacat-o dur pe Grațiela Duban, considerând-o principala vinovată pentru care fratele ei a adoptat un comportament total schimbat în competiția din Republica Dominicană.

Ce s-a întâmplat la Kanal D

Ramona, sora lui Ghiță, a deplâns că nu își dă seama cum l-ar fi putut influența Grațiela într-o așa măsură încât să nu își mai recunoască fratele, care se poartă foarte diferit în ultima perioadă.

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil“, a povestit Ramona la FanArena, după care a lansat ideea conform căreia ceva chiar s-a întâmplat între actriță și Ghiță în timpul competiției, și că nu i s-au părut normale declarațiile Grațielei Duban din momentul în care a părăsit concursul.

„Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe rețelele de socializare. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui (…) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune“, a susținut Ramona în apararea fratelui ei.

Andrei Duban, amenințări cu judecata

Deranjat peste măsură de declarațiile Ramonei, soțul Grațielei, Andrei Duban, a intrat în direct și a amenințat-o pe sora lui Ghiță că o va da în judecată. „Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna“, i-a spus actorul celebrului prezentator, Cosmin Cernat.

Grațiela Duban, soția lui Andrei, și Ghiță, fratele Ramonei
Grațiela Duban, soția lui Andrei, și Ghiță, fratele Ramonei

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic. Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice“, a susținut Grațiela Duban la FanArena, săptămâna trecută.

Luni seara, aceasta a spus atât: „noi am avut o legătură frumoasă de prietenie. Din acest motiv, nu vreau să intru în polemici cu nimeni, vreau să îl respect pe el. Atunci când el va veni în țară, va spune cum au stat lucrurile cu adevărat. Atât“, a punctat frumoasa blondă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI