Sofia Vicoveanca, gest jenant la un eveniment. Ce le-a făcut invitaților, nu s-a mai văzut așa ceva

Sofia Vicoveanca, gest jenant la un eveniment. Ce le-a făcut invitaților, nu s-a mai văzut așa ceva
O singură persoana i-a luat apărearea

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate și căutate interprete de muzică populară din România.

Sofia Vicoveanca și-a ieșit din fire la un eveniment

Recent, cântăreața a făcut un gest șocat la un concert. Interpreta și-a ieșit din fire pe scenă, când susținea un concert în Neamț.

Oamenii au reacționat imediat și au criticat-o pe internet, în timp ce alți fani i-au luat apărearea, explicând de ce a reacționat astfel.

Sofia Vicoveanca a fost invitata de onoare a Festivalului Haiducilor de la Grințiel, județul Neamț, săptămâna trecută.

Publicul asculta melodiile cântăreței, când aceasta și-a ieșit din fire pe scenă. Se pare că ea a fost deranjată de câteva persoane din față, care erau îmbrăcate în costume populare și au început să danseze în horă, chiar în fața scenei.

„Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, le-a spus Sofia Vicoveanca la microfon, dar oamenii au continuat să danseze.

Interpreta a fost criticată dur

Oamenii au criticat-o dur pe artistă, mai ales că tinerii care au pornit hora ar fi fost îndemnați de organizatorii festivalului să întrețină atmosfera.

”Incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a scris o persoană pe Facebook.

”Lumea a aşteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne aşteptam la aşa ceva.

A încercat să-şi repare oarecum greşeala, dar nu prea i-a ieşit“ și ”Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situaţie? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi“, au fost alte comentarii.

Cine i-a luat apărarea

Un solist al Orchestrei Populare Falcăra prahovei le-a transmis criticilor să nu se mai grăbească să o critice pe interpretă.

”Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta! Solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este al solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“, a explicat Gelu Voicu, în apărarea Sofiei Vicoveanca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI