31 ian. 2022 | 12:36

Șofer teribilist, oprit cu focuri de armă în timp ce făcea drifturi în fața polițiștilor. „A fost o urmărire incitantă”

News
Șofer teribilist, oprit cu focuri de armă în timp ce făcea drifturi în fața polițiștilor. „A fost o urmărire incitantă”
Șofer oprit cu focuri de armă, după ce făcea drifturi în fața polițiștilor

Un șofer din Baia Mare a fost filmat în timp ce făcea drifturi și era urmărit de oamenii legii. Nu a oprit la semnalele agenților, așa că polițiștii au fost nevoiți să apeleze la armele din dotare. La volan se afla un tânăr de doar 20 de ani.

Șofer oprit cu focuri de armă

Într-un final, tânărul a oprit pe marginea drumului, atunci când a auzit focurile de armă. Pentru el a fost mai mult o aventură, spunând că „a fost o experiență distractivă”. Mașina tânărului de 20 de ani era cumpărată recent și înmatriculată, însă avea plăcuțe de la alt autoturism. Șoferul a fost reținut, iar polițiștii au decis să-l cerceteze în libertate.

„În urma unui drift făcut la Spânzurătoare domnii cu echipajul de poliție au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am început sa fug de poliție. Am apucat sa fug până pe Imașului cam vreo 10 km după ce s-au efectuat două gloanțe, s-au tras unul în aer și unul în mașină, când am auzit glonțul din mașină am tras frâna de mână și am tras pe dreapta, după această urmărire incitantă.”, a declarat șoferul.

Urmărire ca în filme la marginea Timișoarei

În urmă cu două zile, polițiștii din Timiș au pornit în urmărirea unui autoturism în care se aflau șase persoane. Mașina avea numere de Ungaria și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Timp de circa 20 de minute, oamenii legii l-au urmărit pe șofer pe mai multe străzi din localitatea Giroc. De asemenea, un alt echipaj din cadrul Postului de Poliție Giroc a fost solicitat.

La un moment dat, conducătorul auto a încetinit, din cauza defecțiunilor tehnice pe care le-a suferit mașina în timpul urmăririi, iar toți ocupanții au sărit din autovehiculul care încă se deplasa, izbindu-se de un copac în cele din urmă.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere  şi  conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare , cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto şi a altor 2 persoane implicate, stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impugn”, a mai anunţat IPJ Timiş.

Oamenii legii au pornit în urma fugarilor. Aceștia au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de armă în plan vertical. Trei dintre cei cinci pasageri au fost prinși într-o casă de construcții, acolo unde s-au adăpostit. Cei trei avea vârste de 15, 18 și 21 de ani. Șoferul încă este căutat de polițiști.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro