Urmărire ca-n filme la Târgoviște după ce șoferul unui BMW a distrus trei maşini şi a băgat în spital doi copii. Ce se întâmplă cu bărbatul acum

Urmărire ca-n filme la Târgoviște după ce șoferul unui BMW a distrus trei maşini şi a băgat în spital doi copii. Ce se întâmplă cu bărbatul acum
Urmărire ca în filme pe străzile din Târgoviște

Urmărire ca în filme pe străzile din Târgoviște, sfârșită cu spitalizarea a doi copii și mai multe autovehicule distruse. Șoferul, un tânăr de 27 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere.

Urmărire ca în filme în Târgoviște

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar cursa nebună prins oraș a început, terminându-se cum nu se putea mai prost. Când a ajuns în dreptul mașinii de poliție, agenții i-au făcut semn să oprească pe dreapta, însă șoferul a mărit viteza. Nu a apucat să meargă prea mult.

Într-o intersecție a intrat într-un autovehicul apoi a ricoșat pe trotuar, unde a lovit un stâlp, un gard și o altă mașină staționată. De asemenea, un pieton se afla pe trotuar în acel moment. Din fericire, a reușit să se salveze în ultima clipă. Oamenii legii nu au stabilit de nu a oprit șoferul la semnalele lor. Are permis valabil și nu consumase alcool.

„Am avut noroc, mi-am dat seama ce s-ar fi putut întâmpla. Am lăsat sacoşa şi am sărit. Era urmărit de poliţie şi avea viteză mare”, a povestit, speriat, pietonul.

În mașină se mai aflau încă patru persoane, printre care doi copii. Cei doi minori au fost loviți și transportați la spital. Din fericire, sunt în afara oricărui pericol. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal și va suporta consecințele faptului că nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Urmărire cu focuri de armă în Botoșani

Doi tineri au fost urmăriți de către 15 echipaje de Poliție, un elicopter MAI și trupele speciale, punând pe jar două județe. Cei doi erau cunoscuți ca fiind spărgători de bancomate. Au fost depistați de către oamenii legii pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani.

Aceștia au fost somați de către doi agenți, moment în care s-au urcat într-o mașină și au fugit. Polițiștii au tras patru focuri de armă spre pneurile mașinii. În cele din urmă, cei doi tineri, în vârstă de 22 și 17 ani, au intrat pe drumuri agricole. Acolo s-au blocat și au lăsat mașina într-un lan de porumb.

Luptătorii de la IPJ Botoșani i-au prins la Gara Verești. Și aici a fost nevoie de o intervenție în forță, oamenii legii trăgând opt focuri de armă. Cei doi au fost încătușați și duși la Poliția din Botoșani.

„Cei doi au fost somați să se oprească și întrucât nu s-au supus, poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare, efectuând focuri de avertisment în plan vertical, ulterior fiind imobilizați de forțele de ordine. Aceștia au fost conduși la sediul IPJ Botoșani în vederea continuării cercetărilor, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri legale”, mai transmite IPJ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI