Șoc înainte de marea finală de la Puterea Dragostei. Bianca Comănici, trădată de cea mai bună prietenă

Șoc înainte de marea finală de la Puterea Dragostei. Bianca Comănici, trădată de cea mai bună prietenă
Șoc înainte de marea finală de la Puterea Dragostei. Bianca Comănici, trădată de cea mai bună prietenă

Marea finală a emisiunii ”Puterea Dragostei” se apropie cu pași repezi. Printre ”mișcările de trupe” care se pregătesc, dar de această dată nu în secret, se numără și o rocadă. Manuela Oprișor nu o susține pe Bianca Comănici, prietena sa din competiție: „Pentru finala aceasta, eu o votez pe…”

Tensiuni înainte de marea finală de la Puterea Dragostei. Bianca Comănici, trădată de Manuela, cea mai bună prietenă

Marea Finală a emisiunii matrimoniale ”Puterea Dragostei” va ajunge la final pe 26 iulie. La doar o zi distanță( 27 iulie), va începe cel de-al treilea sezon al celebrului reality-show de la Kanal D. Până atunci, însă, concurenții sezonului 2 își pot susține finaliștii în mediul online, pentru a-i putea duce mai aproape de marele premiu.

Astfel a făcut și Manuela, care a stârnit vâlvă după ce a postat un mesaj prin care le spunea admiratorilor că nu o va vota pe prietena sa, Bianca, motivând că în urma emisunii s-a ales deja cu marele ”trofeu”, anume iubirea lui Livian. Aceasta a adăugat și că amica sa a mai avut ocazia de a simți cum e să fii învingător în sezonul 1, așa că de această dată o va vota pe Ella, susținând că merită să câștige ceva, dacă nu și-a găsit dragostea.

„Nu vă este rușine?”

După ce a publicat mesajele în care și-a expus gândurile cu privire la cine merită ori ba să câștige marele premiu, fanii show-ului au luat-o cu asalt: „Am știut că nu mulți dintre voi o să înțelegeți mesajul meu, așa că vă rog să-mi respectați părerile. Nu vă este rușine?

Nu mi-aș permite în viața mea să blestem un om!!!Este un premiu și dacă tot sunteți așa corecți, până la urma pentru ce am fost cu toții acolo? Nu cumva valorează mai mult să îți găsești omul perfect decât niște bancnote care vin și pleac?!!”, a scris bruneta.