Detalii de ultimă oră despre bătaia dintre Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu. Ce s-a întâmplat imediat după incident

Detalii de ultimă oră despre bătaia dintre Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu. Ce s-a întâmplat imediat după incident
Detalii despre bătaia dintre Loredana și Manuela de Puterea Dragostei

Ce s-a întâmplat, de fapt, în clubul de fițe în care s-au aflat Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu? Detalii despre evenimentul care a trezit nenumărate întrebări în rândul cunoscuților celor două femei.

Detalii despre bătaia dintre Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu

Un eveniment controversat a cuprins scena mondenă în urmă cu câteva zile bune. Totul a fost stins, însă, de declarațiile Manuelei, care susținea că fosta vedetă de la Capatos ar fi înțeles greșit niște afirmații, ulterior cerându-și scuze pentru direcția greșită a lucrurilor. Cu toate astea, scandalul dintre cele două nu a fost atât de ușor de ținut în piept precum a mărturisit Manuela. Lore ar fi aflat de la cineva că bruneta ar fi vorbit-o de rău în cadrul unui live de pe Facebook, moment în care a decis să o ia la rost și să o tragă de mâna la propriu pentru cele spune.

”Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live de-al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea. Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea. Credeam că glumește, prima oară, dup-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea. M-am ridicat de la masă și acolo , în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult. Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde, n. red.)”
Manuela

Detalii despre bătaia dintre Loredana și Manuela de la Puterea Dragostei
Detalii despre bătaia dintre Loredana și Manuela de la Puterea Dragostei

„Eu nu le cunosc pe acele fete”

Acum, fosta asistentă de la Capatos vine cu declarații despre cele întâmplate, susținând că nu le cunoaște pe niciuna din cele două fete, foste concurente din casa Puterea Dragostei, și că nu dorește să fie asociată cu ele.

”Nu mă interesează subiectul, eu nu le cunosc pe acele fete, nu le-am văzut vreodată și nici nu vreau vreo asociere cu ele, însă este clar că există cineva care voia atenție. Lucrurile au stat cu totul diferit, dar…Din punctul meu de vedere este exagerat și, de aceea, consider că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. nu îmi doresc să vorbesc mai mult. Nu înțeleg ce caută în presă cineva, care a doua zi m-a sunat să lămurească situația, iar materialul să apară apoi într-o altă formă o săptămână mai târziu. Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția, însă repet, nu mă interesează să mă asociez cu nimeni, îmi văd de viața mea, nu îmi spăl rufele în public niciodată”
Loredana Chivu (wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI