Smiley și Pavel Bartoș, protagoniștii surprizelor de vis. Ce s-a întâmplat la Visuri la Cheie

Smiley și Pavel Bartoș, protagoniștii surprizelor de vis. Ce s-a întâmplat la Visuri la Cheie
Visuri la Cheie: Smiley și Pavel Bartoș, protagoniștii surprizelor

Smiley și Pavel Bartoș au poposit în lumea de acum strălucită a unei familii care a primit o șansă în plus. Caravana Visuri la Cheie s-a oprit în dreptul casei lor și a decis să le schimbe viața. Cum l-au ajutat prezentatorii de la Românii au Talent pe Dragoș Bucur în această nouă misiune a zâmbetelor?

Visuri la Cheie: Smiley și Pavel Bartoș, protagoniștii surprizelor

Caravana Visuri la Cheie s-a oprit în dreptul alte familii ce va reușit ca la finalul proiectului să-și schimbe viața total.  În ajutor le-au sărit nimeni alții decât Pavel Bartoș și Smiley, care au venit încărcați cu daruri și cu energie pozitivă. Copila familiei și nu numai s-a bucurat enorm să-i vadă pe unii dintre cei mai iubiți moderatori de televiziune. În fotografiile postate de actor pe rețelele de socializare se poate vedea cum cuplul de prezentatori și-a făcut intrarea impresionant în casa familiei.

Ziua în care vedetele au dat ochii cu cei aflați în nevoie a fost una plină de emoție, o seară de poveste în care tot ce visase mezina casei a devenit realitate. Distracția a fost și ea prezentă, mai cu seamă în momentul în care cei trei bărbați au acceptat provocarea fetiței deja inițiate în gimnastică. Deși au încercat mult și bine, în fața camerelor a fost surprins un singur șpagat perfect, cel al micuței.„Când poți să faci un bine, fă-l din toată inima! #oamenibuni Bucuroși că am făcut parte din această frumoasă poveste! În seara asta la Visuri la cheie! #emotii Smiley Dragos Bucur Visuri la cheie”, a fost mesajul lui Pavel Bartoș.

Când poți să faci un bine, fă-l din toată inima! #oamenibuni Bucuroși că am făcut parte din această frumoasă poveste! În seara asta la Visuri la cheie! #emotii Smiley Dragos Bucur Visuri la cheie

Publicată de Pavel Bartos pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Părinții ei i-au tăiat aripile”

Fanii show-ului emoționant vor face azi cunoștință cu Roberta, o fată în vârstă de 13 ani care a fost abandonată de părinți pe când avea doar 11 luni. De 9 ani face gimnastică și a reușit să aducă țării mai multe medalii și premii cu care să se mândrească. „Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou”, va spune George, bunicul care a devenit tată pentru copilă.

„Ediția aceasta vine cu noi surprize și cu o schimbare de… roluri. Cine va avea parte de adevărate provocări și va spune: „Uitați-vă la mine! Arhitect nu o să mă mai vedeți niciodată!”, aflăm miercuri, de la 20:30. Tot în următoarea ediție aflăm cine îl va face pe Dragoș să renunțe la celebrul baros, dar și cine va fi demolator în locul lui.”, arată visurilacheie.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI