Visuri la cheie – speranța unor familii

Familiile care nu au renunțat să lupte, au șansa ca autocarul emisiunii să le apară în fața casei și să le construiască cărămidă cu cărămidă, speranța.

Transformările făcute de către unii dintre cei mai buni arhitecți sunt redate cu ajutorul emisiunii. Echipa reușește să ne ofere adevărate lecții de design. Locuințele unor oameni sunt transformate din casă, în acasă.

Cine prezintă Visuri la cheie

Emisiunea Visuri la cheie este prezentată de către Dragoș Bucur. El s-a născut pe data de 13 iunie 1977, la București. Este un actor român de film, scenă și televiziune. Este premiat doi ani la rând: în 2009 și 2010, cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor. El are o întreagă echipă alături, alcătuită din:
  •  designerul de interior Cristina Joia
  • arhitecții Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu.
Dragoș Bucur.
Visuri la cheie: prezentator, designer și arhitecți.

Noul sezon din această toamnă, vine cu povești de viață impresionante, și cu transformări spectaculoase ale locuințelor românilor. Echipa este pregătită întotdeauna să aducă schimbări în viața acestora.

Designerul de interior Cristina Joia

Cristina Joia este prezența efervescentă de la Visuri la cheie. Ea a desenat cele mai multe portrete din emisiune. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan. Cei doi au înfiat un băiat pe nume Andrei, pentru care sunt recunoscători.

Arhitectul Alina Vîlcu

Vîlcu Alina a absolvit Institutului de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu, din București. Este de profesie arhitect și designer. În cadrul echipei lui Dragoș Bucur, are un rol important datorită proiectării și implementării arhitecturii de interior și exterior, care îi dă un rol important.

Alina Vîlcu este cea care afirma despre site pentru site-ul totuldespremame.ro, că:

”Am cu mine 13 ani de arhitectură, 5 ani de publicitate și 4 ani de Visuri la Cheie.”

Arhitectul Laura Boghiu

În sezonul al șaselea al emisiunii la cheie, s-a alăturat echipei, Laura Boghiu. Aceasta a absolvit Facultatea de Arhitectură și de Urbanism Ion Mincu.

Profesia acesteia este de arhitect și de designer de interior. Vechimea acesteia în domeniu este de 8 ani de zile, iar în palmaresul acesteia se află nenumărate proiecte de arhitectură de design.

Arhitectul Omid Ghannadi

Omid Ghannadi – arhitectul din Visuri la cheie, a ajuns în România la vârsta de 14 ani. A făcut un an de liceul în Elveția, apoi a revenit în țară. În acel moment destinul l-a îndreptat către ce este el astăzi.

Este de meserie arhitect, la fel ca și soția lui, iar cei doi au împreună un birou de arhitectură.

Arhitectul Valentin Ionașcu

Valentin Ionașcu a absolvit Facultatea de Arhitectură și de Urbanism Ion Mincu din București și este de profesie arhitect.