Smiley și Gina Pistol vor apărea în al doilea lor film împreună. Când va avea loc premiera lui

Smiley și Gina Pistol  vor putea fi văzuți de fani într-o ipostază inedită, întrucât cei doi vor juca într-un film regizat de Iura Luncașu. Cântărețul a primit, pentru a doua oară în cariera sa, rolul principal. De-a lungul timpului, partenerul Ginei Pistol a primit mai multe roluri secundare, în pelicule precum: „Selfie“, „Oh Ramona“, „Nașa“ sau„Triplusec“. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos.

Smiley și Gina Pistol vor apărea într-un film

Smiley și Gina Pistol vor face echipă și pe plan profesional, nu doar personal. Cei doi artiști vor apărea împreună într-un nou film, regizat de cunoscutul Iura Luncașu. Producția se numește „Odată pentru totdeauna“, iar cântărețul va fi protagonistul masculin.

Nu este pentru prima dată când Smiley apare într-un film, acesta având în decursul anilor mai multe roluri secundare, dar și unul principal în „Cu un pas înainte“.

În noua producție, iubitul Ginei Pistol îl va juca pe Alex, un regizor de succes, dar care trece printr-o perioadă dificilă a vieții lui, luptându-se cu depresia. Acesta hotărăște să se întoarcă în satul natal, alături de familia sa. Mutarea îl va ajuta să se regăsească și să descopere, în final, adevăratul sens al vieții.

Citește și: Adevărul despre triunghiul amoros Smiley, Gina Pistol și Ana Baniciu. „Nu îmi pasă!“

Când va avea loc premiera lui

În producție apare și Gina Pistol, nefiind pentru prima dată când cei doi lucrează îmoreună la un astfel de proiect. Cei doi au făcut parte și din distribuția filmului „Oh, Ramona“.

În noul film regizat de Iura Luncașu apar și Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru sau Mihnea Luncașu.

„Ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatică cu final pozitiv «O dată pentru totdeauna», în care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine împreună cu el vara aceasta și mai facem un proiect în care vor mai juca actori precum Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu într-un rol mai mic.

Știți că eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare și îmi place așa. Cu noile reguli şi reglementări vom vedea când vor ajunge în cinematografe cu proiectele terminate însă vom aștepta. Am și eu o strategie și vom vedea ce se va întâmplă“, declara regizorul pentru click.ro în toamna anului trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI