Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor. Puțini copii primesc ce a primit Josephine

Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor. Puțini copii primesc ce a primit Josephine
Smiley si Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții lor de când au devenit părinți. Micuța Josephine le-a adus numai bucurii în suflet, iar cei doi sunt cât se poate de norocoși să se numească părinții ei. Ce dar inedit a primit micuța prințesă de la mama și tatăl ei.

Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor

Creștinarea micuței prințese a fost o ceremonie emoționantă, iar Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de sprijinul oamenilor dragi la petrecerea de botez a fiicei lor.

„Duminica a fost o zi speciala pentru noi. Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna ? Va multumim pentru gandurile bune”, a scris Gina Pistol, în dreptul unei fotografii cu ea și Smiley.

Chiar dacă Josephine a primit Taina Botezului, faimoșii ei părinți rămân la fel de discreți și aleg, în continuare, să nu o arate pe fiica lor publicului larg. Cu toate acestea, frumoasa Gina Pistol a mai postat imagini cu fetița ei pe conturile de socializare, în care o ține în brațe și o sărută gingaș pe frunte.

Smiley și Gina i-au făcut un cadou superb prințesei lor: un tablou personalizat surprinsă harta stelară în ziua și ora la care a venit pe lume Josephine. Dar asta nu este tot, Gina Pistol și iubitul ei Smiley au scris câteva versuri care exprimă perfect felul în care micuța Josephine le-a schimbat viața și sentimentele de bucurie nemărginită pe care au simțit-o atunci când s-a născut.

„Ai adus Soarele cu tine,

Pentru noi e răsărit,

Ne-ai arătat că până acum,

Noi nu am mai iubit,

Pe nimeni…Pe nimeni până la tine”

Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată

De când a devenit părinte, viața lui Smiley s-a schimbat radical. Artistul simte o fericire de nedescris, iar familia lui este completă alături de iubita lui Gina Pistol și fiica lor Josephine.

„Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar

Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.

Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a dezvăluit Smiley, pentru Revista Viva!

Urmăriți Playtech.ro și pe