Adevărul despre triunghiul amoros Smiley, Gina Pistol și Ana Baniciu. „Nu îmi pasă!”

Adevărul despre triunghiul amoros Smiley, Gina Pistol și Ana Baniciu. „Nu îmi pasă!”
Adevarul despre triunghiul amoros Smiley, Gina Pistol si Ana Baniciu

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Josephine Ana-Maria, venită pe lume anul trecut. Mulți nu au dat credit acestei relații, însă cele două vedete nu țin cont de gura lumii și își văd în liniște de iubirea lor ca-n povești. Ceea ce puțină lume știe este că în viața lui Smiley a a existat o altă femeie. Este vorba despre Ana Baniciu.

Știai despre triunghiul amoros Smiley – Gina Pistol – Ana Baniciu?

În urmă cu câțiva ani, înainte ca relația dintre Gina Pistol și Smiley să fie serioasă, artistul ar fi filtrat cu frumoasa Ana Baniciu. În anul 2018, o „bombă” era pe cale să explodeze în showbizul românesc! Smiley ar fi pendulat între două blonde, Gina Pistol și Ana Baniciu.

Cântărețul ar fi pendulat între două blonde

La momentul respectiv, au existat zvonuri potrivit cărora Don Juan-ul evita să iasă în public cu prezentatoarea de la „Asia Express” și să-și oficializeze relația din cauza existenței în „peisaj” a Anei Baniciu. Iar asta nu este tot! Între cântăreț și deținătoarea celui mai sexy posterior din industria muzicală ar fi existat și un schimb de mesaje, petrecut aproape de Revelion.

Chiar se specula că relația lui Smiley cu Gina Pistol a ajuns la final, având în vedere că celebrul artist filtra cu Ana Baniciu. Totuși, în ciuda acestor provocări, Smiley și Gina Pistol nu s-au despărțit și au ajuns să formeze o familie frumoasă.

Care a fost reacția vedetei, după ce a aflat de schimbul de SMS-uri dintre Smiley și Ana Baniciu

„Nu fi o persoană de c… azi”, ar fi scris Gina Pistol, după ce a aflat că Smiley și Ana Baniciu își dau mesaje în apropierea Revelionului. Episodul ar fi avut loc chiar cu câteva zile înainte ca cei doi amorezi să plece în vacanță. Tot atunci, și Ana Baniciu a scris un mesaj voalat, „Nu îmi pasă!”, în dreptul unei imagini în care apărea îmbrăcată sumar.

Cum arată fetița lor la față rămâne un mister

De când formează un cuplu, Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți și au ținut-o departe pe micuța Josephine de ochii curioși ai fanilor. Chiar dacă postează imagini cu ei, în diferite momente ale zilei, pe rețelele sociale, atât Gina Pistol, cât și Smiley preferă să nu dezvăluie chipul fetiței lor. Momentan, nu vor să „dezvăluie misterul”, un lucru de apreciat, dacă stăm și ne gândim la zecile de vedete care își expun bebelușii pe internet, doar pentru like-uri și publicitate.