29 apr. 2021 | 16:20

Smiley și Gina Pistol, noi momente din intimitatea lor. Ce le-au arătat cei doi fanilor

Monden
Smiley și Gina Pistol, noi momente din intimitatea lor. Ce le-au arătat cei doi fanilor

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, în noua ipostază de părinți. Cei doi sunt topiți după Josephine, micuța lor. Ca să își arate fericirea, Smiley și Gina le-au arătat fanilor o părticică din viața lor.

Smiley și Gina Pistol, noi momente din intimitatea lor

Cei doi au postat un video din intimitatea lor în care cântărețul își îmbrățișează iubita și o duce într-o altă cameră. Cu zâmbetul larg, Gina Pistol se alătură iubitului ei cu care pleacă în dormitor. Totul face parte din challenge-ul pe care Smiley l-a lansat pe Tik Tok, odată cu lansarea piesei Doar noi doi și noaptea.

Filmulețul începe cu Smiley, care își ia în brațe iubita și începe să danseze. Apoi, o ia de mână și pleacă în dormitor. Peste câteva momente, cei doi deschid ușa camerei în care a apărut pătuțul fetiței lor, ca urmare a versurilor piesei Doar noi și noaptea.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ? ##smiley ##family @gina.pistol♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley

Gina Pistol, criticată pe internet

Gina Pistol a fost mereu deschisă și sinceră cu fanii ei, așa că în prima apariție online de când a născut-o pe fiica ei, vedeta de la Chefi la Cuțite le-a mărturisit urmăritorilor că i-a fost extrem de greu.

Proaspăta mămică a spus că nimeni nu te poate pregăti pentru ce se întâmplă atunci când pleci din spital cu bebelușul nou-născut și că toate cărțile citite și sfaturile primite par să dispară atunci când copilul plânge. 

Ea a povestit că a fost criticată de unii oameni, care au luat în derâdere faptul că a spus că îi este greu, asta deși are ajutor din partea lui Smiley și tot ce are nevoie pentru cea mică.

„Săraca de tine…ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este.”/ „Nu te mai văita o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”/ „Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, au fost câteva dintre comentariile la postarea ei.

Vedeta le-a răspuns fanilor după ce a văzut comentariile răutăcioase. Nu este prima dată când ea primește astfel de comentarii sau când le răspunde. De multe ori ea le-a explicat oamenilor că nu este deloc nevoie să o urmărească, dacă tot ce fac este să îi critice fiecare pas.

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a spus Gina Pistol.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Un cunoscut actor român, acuzat că și-ar fi snopit în bătaie soția. Scene incredibile
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Obligatoriu la ITP. Ce trebuie să primească proprietarii de mașini. Se face dosar penal
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro