Gina Pistol, reacție furibundă pe internet. Iubita lui Smiley a răbufnit

Gina Pistol, reacție furibundă pe internet. Iubita lui Smiley a răbufnit
Gian Pistol, reacție furibundă. Iubita lui Smiley s-a săturat de critici

Gina Pistol s-a săturat de criticile care au continuat să curgă încă de la primele zvonuri că urmează să devină mamă. Ce i se reproșează acum? Iubita lui Smiley nu a mai putut să se abțină și a reacționat foarte tăios la unele comentarii ale internaților.

Gina Pistol a izbucnit! Iubita lui Smiley a reacționat tăios la ultimele critici aduse

Iubita lui Smiley e vânată din greu de cârcotași, așa că zilnic se face nevoită să citească fel și fel de comentarii dure la adresa ei sau la adresa noului aspect. Acum, vedeta nu s-a mai putut abține și a reacționat dur la unul dintre rândurile internauților. Unul din urmăritorii moderatoarei i-a dezvăluit îngrijorarea cu privire la mărimea buzelor sale. Acesta credea că mămica ar fi apelat la acid hialuronic, așa cum a mai făcut în trecut. Gina a fost dezamăgită de faptul că cineva s-ar fi putut gândi la așa ceva într-o perioadă atât de sensibilă. Prezentatoarea filmează în prezent noul sezon al competiției Chefi la cuțite, dar în pauze are grijă să-și țină la curent comunitatea din online cu schimbările din sarcină, dar și cu ultimele noutăți din viața ei.

Blondina a susținut că buzele mărite sunt din cauza acumulării de apă și a kilogramelor în plus, normale în această perioadă. Dincolo de zvonuri, ipoteze și răutăți, iubita lui Smiley reușește să se bucure enorm de noul statut și abia așteaptă să își țină pentru prima oară copilul în brațe. Amintim că aceasta a avut o perioadă în care își pierduse speranța că va mai face un copil, dar iată că minunea s-a întâmplat! Din propria experiență, Gina le-a oferit învățăminte importante altor femei care se află în aceeași situație.

„Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele”

„Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină. Sună aiurea, dar era prea fain momentul. Am râs cu lacrimi. A sughițat fi-mea până acum. (râde) Da măi, o simt când sughiță. E așa fain momentul”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI