Smiley nu a mai suportat și a clacat nervos: ”Până când?” Ce a pățit

Smiley nu a mai suportat și a clacat nervos: ”Până când?” Ce a pățit
Smiley nu a mai suportat si a clacat nervos ”Pana cand” Ce a patit

Deși Smiley afișează mai mereu un zâmbet larg la TV și are glumele la el, atunci când vine vorba de Gina Pistol sau de fetița lui, Josephine, celebrul artist se transformă. Ultima sa declarație confirmă că este dispus să se lupte cu toți dușmanii pentru binele familiei lui.

Smiley, criză de nervi pe internet

De când Smiley și Gina Pistol au devenit pătinți, fanii celor doi s-au împărțit în două tabere: unii îi susțin, în timp ce alții îi critică. Sătul să mai citească tot felul de comentarii răutăcioase la adresa celor dragi lui, artistul a luat atitudine printr-un mesaj tăios.

Pe cine pune la zid

Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a precizat că nu-i înțelege pe cei care aleg să jignească, în loc să prețuiască viața. Smiley s-a adresat acelor urmăritori de pe internet care comentează în necunoștință de cauză și critică atunci când el sau iubita lui postează diverse fotografii în mediul online.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Adda și Mihaela Rădulescu, mesaje-surpriză pentru artist

În apărarea sa au sărit numeroși fani, care i-au dat dreptate lui Smiley. Până și Adda, și Mihaela Rădulescu au rezonat cu postarea celebrului cântăreț:

„Noi și de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună… CHEF DE VIAȚĂ”.

Fanii îl susțin pe iubitul Ginei Pistol

Potrivit susținătorilor lui Smiley, cine are timp de jigniri și vorbe urâte nu are cei șapte ani de acasă.

„Eu sunt o ciudată. Cred că toți suntem buni. Și cred că viața, uneori, ne face ne-buni și nebuni. Dar nu putem da vina pe viață – nici nu-i putem lăsa pe alții, mai ales pe cei din virtual, să aibă grijă de sufletul nostru. Eu cred că avem nevoie de o cură de reamintire că… suntem buni! Și că avem voie să punem seara capul liniștiți pe pernă, fără prea multe dueluri online pe conștiință!”

”Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nici o treaba cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI