Gina Pistol, dezvăluiri nebănuite în fața lui Smiley. Ce a pățit vedeta: ‘Plângeam când nu mă vedeai tu’

Gina Pistol, dezvăluiri nebănuite în fața lui Smiley. Ce a pățit vedeta: ‘Plângeam când nu mă vedeai tu’
Gina Pistol, dezvaluiri nebanuite in fata lui Smiley. Ce a patit vedeta

La începutul lunii martie, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a transformat total, de când a apărut pe lume fetița lor Josephine. Cu toate acestea, blondina a mărturisit care au fost greutățile prin care a trecut în prima lună de când a devenit mamă.

Gina Pistol i-a spus adevărul lui Smiley despre perioada de după sarcină

Gina Pistol se poate considera o femeie împlinită. Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite și Asia Express este extrem de fericită de când a devenit mamă în luna martie a acestui an, iar fiica ei Josephine i-a făcut viața mult mai bună.

Cu toate acestea, nu toate momentele au fost roz, iar focoasa blondină a povestit, recent, adevărul despre primele luni după ce a dat naștere fetiței sale. Vedeta l-a surprins până și pe partenerul ei Smiley, într-un interviu sincer, despre o perioadă dificilă din viața ei.

Diva a recunoscut că a fost cuprinsă de un amalgam de sentimente și emoții în prima lună după ce a devenit mămică pentru prima dată, fiind extrem de vulnerabilă. Gina Pistol i-a mărturisit lui Smiley că a avut multe zile în care emoțiile au copleșit-o și a plâns fără ca iubitul ei să o vadă.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…)

Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a mai adăugat vedeta.”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley în cadrul podcastului „8, 8 si ceva, FIX”.

Cum s-au îndrăgostit Gina Pistol și Smiley

Din fericire, acele momente grele au trecut, iar acum Smiley și Gina se bucură de o viață perfectă de familie, fiind cei mai fericiți părinți de pe planetă.

Relația celor două vedete pare a fi una desprinsă din filme, iar frumoasa blondină a dat din casă, dezvăluind lumii cum a început, de fapt, povestea lor de iubire.

Gina: Este emoţionat.

Smiley: Aşa ţi se pare că sunt emoţionat?

Gina: Hai că mă reîndrăgostesc de tine.

Smiley: Aşa te-ai îndrăgostit tu de mine, emoţionat?

Gina: Ştii când… bine ţi-am povestit şi ţie… dar cei care se uită la noi nu ştiu. Zic?

Smiley: Da, da! Ce să zici?

Gina: Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut „altfel”. Că tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur…

Smiley: Aşa arătam, parcă eram singur.

Gina: Erai pe scenă şi cântai „Love is for free” şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic „Chiar e drăguţ băiatul ăsta”.

Smiley: Vedeţi ce înseamnă muzica…

Gina: Şi pe urmă tot te mai vedeam… ştii că veneam la „Vocea României” sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine.

Smiley: Şi vedeai cum îmi creşte părul.

Gina: Ei, vedeam altceva…”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI