Cum a ajuns Smiley pe sticlă la Antena 1. Gina Pistol a râs copios de el! Imaginile cu el s-au viralizat instant

Cum a ajuns Smiley pe sticlă la Antena 1. Gina Pistol a râs copios de el! Imaginile cu el s-au viralizat instant
Cum a ajuns Smiley pe sticlă la Antena 1

Cum a ajuns Smiley pe sticlă la Antena 1. Se știe că el are contract de imagine cu Pro TV și deci nu are voie să apară la alt post de televiziune. Însă a apărut, cumva, la iUmor, emisiune a Antenei 1, într-un mod în care nimeni nu se aștepta, iar Gina Pistol a râs copios de el.

Cum a ajuns Smiley pe sticlă la Antena 1

Smiley la iUmor? Ei bine, da, într-o discuție din cadrul unui podcast între Delia, Dan Badea și… Smiley! Dar cum Smiley are contract cu Pro TV, producția TV a decis să îi acopere acestuia fața într-un mod inedit, cu cea cea a iubitei lui, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunilor-fenomen ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express”.

Podcastul în care apăruseră Delia și Dan Badea era al lui Smiley, denumit, ”8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley”. Cei trei au vorbit de călătorii, iar Mihai Bendeac și-a ironizat colegii, pe Delia și comediantul Dan Badea.

Amintim că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de trei ani și au o fetiță în vârstă de șase luni, pe nume Josephine. Înainte de a naște, Gina Pistol era gazda emisiunilor “Asia Express” şi “Chefi la cuţite”, loc ocupat acum de Irina Fodor.

Gina Pistol, despre traumele copilăriei

Și Gina Pistol a fost invitată recent într-un podcast, mai exact în cel al lui Mihai Morar, în care a făcut dezvăluiri emoționante și chiar a izbucnit în lacrimi, amintindu-și de un eveniment trist din copilăria ei, și anume, divorțul părinților săi.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente in viata mea cand ai mei se despărțisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întamplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimanui.

Nu a venit nimeni sa imi spuna ”Băi, parinții tăi se judeca, e ceva normal, dar nu înseamnă ca nu esti iubită! – Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a batut niciodată, cred ca o singură palma mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresiva, pentru ca ea, la rândul ei, avea niste probleme. Atunci, da, m-aș întoarce la mine și m-as îmbratișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”, a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai iubite și mai discrete cupluri.  Cei doi au o relație de mai mulți ani, însă au recunoscut relația în urmă cu doi ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI