Situație hilară în Israel. Ministrul care consideră virusul o pedeapsă pentru homosexuali este și el infectat

Ministrul israelian care consideră virusul o pedeapsă pentru homosexuali este și el infectatיעקב ליצמן שר הבריאות קורונה וירוס מגפה משרד הבריאות

O știre hilară vine din Israel, acolo unde ministrul Sănătății, Yaakov Litzman, care spunea luna trecută că pandemia de coronavirus este o pedeapsă divină pentru homosexualitate, tocmai ce a fost depistat pozitiv la rândul său pentru COVID-19.

Ministrul israelian care consideră virusul o pedeapsă pentru homosexuali este și el infectat

Potrivit The Times of Israel, Litzman, în vârstă de 71 de ani, a fost acuzat că a încălcat directivele de distanţare socială impuse de propriului minister. Reprezentatul guvernului a continuat să participe la rugăciuni colective, de unde s-a molipsit și el cu temutul virus.

Pe lângă faptul că este ministrul sănătăţii din Israel, el conduce şi partidul ultra-ortodox al iudaismului din Torah, iar martorii l-au văzut rugându-se în casa unui alt membru din secta sa, dar şi într-o sinagogă din apropierea casei sale, la trei zile după ce adunările colective au fost interzise.

Ministrul israelian care consideră virusul o pedeapsă pentru homosexuali este și el infectat
Ministrul israelian care consideră virusul o pedeapsă pentru homosexuali este și el infectat. Sursa foto: haaretz.com

Yaakov Litzman a băgat tot Executivul israelian în izolare la domiciliu

Yaakov Litzman şi soţia sa, Chava, suferă acum de COVID-19. Mai mult de atât, Yaakov Litzman a intrat contact cu întreg guvernul, inclusiv cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Așadar, prim-ministrul şi alţi alţi oficiali guvernamentali au fost nevoiţi să se auto-izoleze timp de 15 zile.

Yaakov Litzman a șocat întreaga audiență atunci când luna trecută, vorbind despre originile COVID-19, ministrul sănătăţii a declarat: „Este o pedeapsă divină împotriva homosexualităţii”.

Noul pacient de coronavirus din Israel este un vehement critic al homosexualității. În 2016, acesta a votat împotriva uniunilor civile de acelaşi sex şi a adopţiilor în familii homosexuale. Ministrul sănătăţii israelian nu este singurul care a văzut coronavirusul ca pe o pedeapsă divină trimisă pentru a stârpi comunitatea LGBT. Pe lista rușinii se mai află un cleric irakian, un rabin israelian, mai mulţi lideri musulmani din Ghana, un predicator evanghelic şi chiar profesorul de studii despre Biblie al președintelui Americii, Donald Trump.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI