Singurele lucruri pe care Reghecampf nu le poate obține la partaj de la Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu aceste obiecte

Singurele lucruri pe care Reghecampf nu le poate obține la partaj de la Anamaria Prodan. Ce se va întâmpla cu aceste obiecte
Ce lucruri nu va putea obtine Laurentiu Reghecampf in urma divortului cu Anamaria Prodan

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare a fi departe de a se fi terminat. Care sunt singurele lucruri pe care Reghe nu le-ar putea obține la partaj, atunci când cei doi soți vor ajunge în fața notarului pentru a finaliza divorțul. Despre ce obiecte valoroase este vorba, de fapt.

Ce lucruri nu va putea obține Laurențiu Reghecampf în urma divorțului cu Anamaria Prodan

S-au iubit timp de 15 ani și au format unul dintre cele mai populare și puternice cupluri din lumea mondenă. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan scriu ultimul capitol al poveștii lor de dragoste, iar divorțul celor doi va avea loc în perioada următoare.

Chiar dacă celebra impresară a negat vehement varianta separării legale, se pare că șansele ca antrenorul de la CSU Craiova să revină la sentimente mai bune sunt infime. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan și Reghe ar fi pus la cale toate detaliile separării, iar averea pe care cei doi au strâns-o de-a lungul anilor se va împărți în curând, scriu jurnaliștii de la PlaySport.

Potrivit surselor de la PlaySport, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu vor face partaj, iar toate bunurile vor rămâne în continuare pe numele lor, cu condiția ca cei doi să se pună de acord în momentul în care unul dintre cei doi foști soți va dori să vândă vreuna dintre proprietăți. Vedetele fac acest lucru pentru ca bunurile să le rămână copiilor lor.

„Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf exclusiv pentru playsport.ro.

Ionela Prodan i-a lăsat o adevărată avere fiicei sale Anamaria

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, atunci când cancerul parșiv i-a curmat zilele regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan. Moștenirea muzicală a celebrei artiste va dăinui în cântecul popular românesc, dar pe lângă aceasta, răposata cântăreață i-a lăsat o adevărată avere soției lui Laurențiu Reghecampf.

De-a lungul decadelor, regretata Ionela Prodan a strâns sute de costume populare superbe, articole vestimentare de o valoare inestimabilă, pe care impresara Anamaria Prodan nu are de gând să le vândă vreodată. Internauții sunt de părere că frumoasa vedetă nu ar avea nevoie de niciun ban de la soțul ei la partaj, întrucât Anamaria Prodan are o situație materială de invidiat.

„Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, declara Anamaria Prodan, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI