Anamaria Prodan, ‘altar’ pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a făcut în livingul din casa de lux pe care o deține

Anamaria Prodan, ‘altar’ pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a făcut în livingul din casa de lux pe care o deține
Anamaria Prodan, ‘altar’ pentru Laurentiu Reghecampf

Ziua și vestea de la Anamaria Prodan. Frumoasa impresară i-a pregătit o surpriză lui Laurențiu Reghecampf acasă, în reședința lor luxoasă din Dubai. Cum a aranjat vedeta sufrageria apartamentului său. Fanii au rămas cu ochii lipiți de ecrane.

Ce altar i-a făcut Anamaria Prodan soțului ei Laurențiu Reghecampf în casa lor din Dubai

Anamaria Prodan se luptă în continuare cu gurile rele care spun că relația dintre ea și soțul ei Laurențiu Reghecampf este pe cale de a se destrăma. Celebra impresară este indignată de felul în care cârcotașii îi blamează căsnicia cu cel care îi este partener de viață de 15 ani. Pentru a dovedi că totul este în regulă în mariajul lor, Anamaria Prodan a recurs la un gest senzațional.

Frumoasa blondină s-a întors, de curând, în apartamentul ei din Dubai acolo unde a amenajat sufrageria într-un mod inedit. Printr-o filmare urcată pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan a surprins momentul în care și-a decorat un perete întreg cu fotografii cu Laurențiu Reghecampf și familia lor, semn că greutățile din ultima vreme și speculațiile i-au unit și mai mult, în loc să-i separe, așa cum a crezut toată lumea.

Și, pentru ca răutăcioșii să aibă un alt motiv pentru a privi filmarea celebrei impresare, soția lui Reghe a filmat priveliștea superbă de la fereastra livingului, care poate tăia răsuflarea oricui.

Anamaria Prodan, mesaj pentru presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf

În ceea ce privește situația delicată în care se află acum căsnicia ei, Anamaria Prodan a răbufnit și a spus că nu va da crezare zvonurilor conform cărora Reghe ar fi tradus-o. Mai mult de atât, fiica regretatei Ionela Prodan a declarat că nu va asculta ce spun unii și alții până când nu va vedea dovezi clare ale trădării soțului ei.

„Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea 🙈. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem? (…)

În cazul în care îmi aduce cineva dovezi clare care să dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presă, de către banii și bunurile cumpărate prostituatelor de-a lungul anilor apărute în toată presa, eu, Anamaria Prodan, îmi cer scuze în mod public”, a declarat revoltată Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI