21 oct. 2021 | 12:00

Singurele alimente pe care le mănâncă Anca Țurcașiu. Ce a eliminat definitiv din meniul zilnic

Monden
Singurele alimente pe care le mănâncă Anca Țurcașiu. Ce a eliminat definitiv din meniul zilnic
Vedeta arata senzational

Anca Țurcașiu arată fantastic la 51 de ani. Vedeta a avut întotdeauna o siluetă perfectă și și-a păstrat greutatea timp de foarte mulți ani.

Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată

Ea a trecut printr-un divorț dureros, dar a reușit să treacă peste și să obțină un echilibru în viața ei. Vedeta spune că a avut cea mai frumoasă vară, cu multe proiecte și spectacole.

Chiar dacă și-a fracturat rotula și a fost nevoie să poarte cârjă și orteză în spectacole, Anca Țurcașiu a reușit să vadă partea frumoasă a verii ce tocmai a trecut.

Vedeta se declară fericită și împlinită. În plus, spune ea, a trecut peste divorț cu bine, învățând să ierte și să meargă mai departe.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a spus Anca Țurcașiu pentru click.ro.

Vedeta a vorbit despre stilul ei de viață și despre cum se menține atât de bine în formă. Pentru început, Anca Țurcașiu vorbește despre cât de important este sportul, somnul, dar și alimentația.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus ea.

Ce dietă strictă are

Vedeta consumă doar pește, fructe de mare și legume. A eliminat complet carbohidrații, carnea, ouăle și lactatele din alimentația ei.

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a spus actrița.

Vedeta spune că nu are niciun complex. I-ar fi plăcut să aibă părul drept, dar a învățat să și-l coafeze singură.

„Complexe nu am avut niciodată! Sunt un om  normal, un om sincer, sunt un om poate mai normal decât ar trebui, mai firesc, mai adevărat, care s-a născut să ofere bucurie și iubire și cam atât.

Nu am niciun complex. Sunt un om fericit pe pământ care ia fiecare zi  de la Dumnezeu cu bucurie ca să trăiască și să facă oamenii fericiți”, a continuat Anca Țurcașiu pentru sursa citată.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro