Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. Le-a răspuns cârcotașilor din online

Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. Le-a răspuns cârcotașilor din online
Ce spune Anca Țurcașiu despre operațiile estetice?

Anca Țurcașiu a surprins cu transformarea sa radicală după divorț. Cunoscuta vedetă se menține extraordinar și abia dacă își arată vârsta, motiv pentru care este des întrebată dacă a apela la medicul estetician și pentru alte mici detalii care să o facă să arate chiar mai bine.

Ce spune Anca Țurcașiu despre operațiile estetice?

Anca Țurcașiu n-a uitat să zâmbească, iar dincolo de lucrurile prin care a trecut aceasta se bucură în continuare la maximum de viață. Anul pandemiei a fost unul în care a lăsat în spate două decenii din povestea sa de dragoste.Actrița a bifat cel de-al 51-lea an de viață acum și se simte mai bine decât a fost vreodată.

De asemenea, fanii o văd mereu zâmbind și bucurându-se de viață: „trebuie să fac ceva să mă reinventez, pentru că eu sunt un om creativ, un om care învaţă în fiecare zi să fie mai bun făcând foarte multe lucruri. Ideea e că nu m-am oprit niciodată, am mers mai departe, aşa cum o spun şi în versurile noii mele piese, „Vreau să dau reset.“

Vedeta a susținut că este foarte greu să o ia de la capăt la vârsta de 51 de ani, pentru că există multe căutări din multe direcții. Concluzia este, însă, că în fiecare dintre noi există un suflet animat de o bucată de dumnezeire „și, dacă eşti credincios, îţi dai seama că Îl ai pe Dumnezeu în tine şi că El te ridică întotdeauna de oriunde ai fi. Cred că acesta a fost momentul în care am reuşit cu adevărat să redevin eu, să fiu mult mai puternică decât eram înainte şi să conştientizez cât sunt de puternică.”

„Și eu am fost acuzată de către oameni”

Întrebată despre operațiile estetice, artista a spus că la noi au luat amploare astfel de modificări și lucrul acesta se vede tocmai pentru că cei/cele care calcă la cabinetul medicului estetician și încep să semene unii cu alții.

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr. Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. (zâmbeşte)”
Anca Țurcașiu (Sursa: clickpentrufemei.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI