Ce s-a întâmplat cu Anca Țurcașiu la aproape 1 an de la divorț. Cât de sinceră este!

Ce s-a întâmplat cu Anca Țurcașiu la aproape 1 an de la divorț. Cât de sinceră este!
Anca Țurcașiu o siluetă de invidiat la 51 de ani

În urmă cu un an showbiz-ul românesc primea vestea șoc a divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Imediat după aflarea veștii, artista își argumenta decizia, ulterior dispare din viața publică pentru o perioadă. Anul 2021, după ce a sărbătorit cei 51 de ani împliniți, a readus-o în prim plan schimbată și cu chef de viață.

Anca Țurcașiu, după 22 de ani de căsnicie

Vestea divorțului, după un mariaj de 22 de ani, a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Motivul din spatele acestei decizii, luate de artistă, aveau să fie lămurite. Ulterior Anca Țurcașiu decide că este momentul, la cei 50 de ani, să se reinventeze, și se retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

Undeva, pe la începutul anului, artista revine și într-un dialog cu redacția Impact.ro, declară că este pregătită să iubească și, în același timp, este gata de noi colaborări muzicale.

„Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. E vorba despre stima de sine, iubirea de sine, abia atunci înveți niște lecții foarte importante în această viață de a merge mai departe. Acest cântec are o poveste foarte frumoasă.

Vara trecută am lucra cu Ovi și mi-a zis ca vrea să-mi facă cadou o piesă. Am refuzat, pentru că eu nu mai când de o vreme, am intrat pe zona de teatru și nici nu era momentul. Am acceptat într-un final, pentru că prin ea am vrut să spun o poveste.”, declara Anca Țurcașiu redacției Impact.ro.

Cum se simte artista la un an de la divorț

Recent Anca Țurcașiu a fost invitata celebrului Mircea Dinescu, în cadrul emisunii „Poezie și delicatețuri”, difuzată de Prima TV. Fanii au putut s-o admire pe solistă, având la vârsta de 51 de ani un corp de invidiat. De mai bine de 30 de  ani Anca Țurcașiu are un meniu vegetarian de la care nu  făcut rabat absolut deloc.

Conform celor de la Click.ro, Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri în cadrul show-ului culinar realizat de Mircea Dinescu. Artista a votbit despre divorț, a vorbit despre planurile de viitor și despre cum se simte la un an de la divorțul anului în showbiz-ul românesc.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo. Trebuie să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic

Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune. Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu.”, i-a povestit Anca Țurcașiu lui Mircea Dinescu.

Anca Țurcașiu o siluetă de invidiat la 51 de ani

Încă de acum 30 de ani Anca Țurcașiu făcea schimbări radicale în viața sa. Una dintre acestea a fost schimbarea meniului zilnic, trecând de la carne la un regim alimentar vegetarian. Se pare că i-a prins bine acest lucru, astăzi având o siluetă la care multe tinere aspiră. Despre această decizie, Anca Țurcașiu a vorbit deschis în cadrul aceleiași emisiuni, la Prima TV.

„M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă

Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute. Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI