Singurele 2 lucruri pe care Oana Roman le-ar schimba la ea. Crezi că le poți ghici?

Singurele 2 lucruri pe care Oana Roman le-ar schimba la ea. Crezi că le poți ghici?
Ce lucruri ar schmba Oana Roman la ea?

Ce lucruri ar schimba Oana Roman la ea? Celebra fostă prezentatoare de televiziune are doar două detalii care nu îi prea convin. Fanii ei nici că s-ar fi gândit la acestea. Despre ce este vorba?

Oana Roman ar schimba două lucruri la ea

Oana Roman este des criticată pentru felul în care arată, dar ea susține că este fericită așa cum este și că se simte bine în pielea ei. Aceasta este una din cele mai discutate vedete de la noi în privința imaginii sale și a pozelor pe care le-ar edita excesiv în diverse programe.

Cu toate astea, fiica lui Petre Roman neagă că ar face asta și spune că nu exegerează în privința pozelor pe care le pune pe internet. Diva este din ce în ce mai transparentă cu fanii și chiar de curând le-a mărturisit că are un mare complext de care speră să scape cât mai rapid.

Oana Roman a trecut de-a lungul vieții prin multe schimbări pe toate planurile, iar în urmă cu o vreme a reușit să dea jos câteva kilograme bune. Partenera de viață a lui Marius Elisei a mărturisit că cel mai mare complex fizic al său este în zona abdomenului motiv pentru care ar vrea să ajungă în viitor în vizorul medicului esteticianul. Un al doilea detaliu pe care ar vrea să-l schimbe ar fi legat de temperamentul său impulsiv.

”Răspund eu prima. Aș face două lucruri”

”Răspund eu prima. Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a fost scris Oana Roman pe pagina personală de Instagram, împărtășind astfel alte lucruri noi cu admiratorii săi.

Mărturisirile sale fără perdea au sprijinit alți internauți să-și pună pe tavă defectele și astfel să vadă că nimeni nu este perfect și că mulți poate au o perspectivă prea dură asupra lor.

Cum a reușit să slăbească?

”Nu țin o dietă minune și nu se potrivește neapărat la toată lumea. Eu folosesc postul intermitent, care mie mi se potrivește. Presupune să existe o pauză de 14, 16 sau 18 ore între mese.

Adică între ultima masă de seara și prima masă de a doua zi. Între timp doar lichide: apă, ceai și cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Eu beau cafea și ceai cu zahăr de cocos care are zero indice glicemic și 0,1% grăsimi”, a spus Oana Roman în emisiunea ‘Trăiri alături de Andreea Mantea’

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI