Oana Roman, decizie surpriză după ce s-a împăcat cu Marius Elisei. Ce se întâmplă cu emisiunea de la TV

Oana Roman, decizie surpriză după ce s-a împăcat cu Marius Elisei. Ce se întâmplă cu emisiunea de la TV
Oana Roman, decizie în privința emisiunii din care făcea parte

Oana Roman și-a surprins fanii cu o decizie extrem de neașteptată. Cunoscuta vedetă de televiziune a făcut un anunț dureros pentru cei care o îndrăgesc. Ce se întâmplă cu emisiunea ‘Mămici de pitici cu lipici’?

Oana Roman, decizie neașteptată: ce se întâmplă cu emisiunea pe care o avea?

Oana Roman a luat o hotărâre cu care mulți dintre fanii ei nu sunt de acord. Aceasta a decis să renunțe la emisiunea de pe Antena Stars și să se concentreze pe alte proiecte pe care le are. Vedeta în vârstă de 45 de ani apărea în show alături de fiica sa, Maria Isabela.

Fiica lui Petre Roman a anunțat în mediul online că a hotărât ca din toamnă să nu-și mai facă apariția în proiectul în cauză. Se pare că șirul schimbărilor din viața femeii continuă, mai cu seamă de când s-a împăcat cu tatăl fiicei sale.

Vedeta a fost întrebată pe rețelele de socializare de către internauți de reality show ”Mămici de pitici cu lipici”, moment în care le-a spus totul. ”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana aceasta.

Într-o serie de întrebări și răspunsuri fosta prezentatoare TV a fost pusă în fața unui scenariu deloc plăcut. Un fan a întrebat-o dacă este posibil să îi accepte infidelitatea partenerului. ”Daca ar avea o relatie cu alta femeie, evident ca nu. Sub nicio forma”, a mai spus categoric Oana Roman.

„Îl iubesc foarte mult”

După multe despărțiri și împăcări, Oana Roman și Marius Elisei au pus punct căsniciei sale. Lucrul ce i-a mirat pe toți a fost că la scurtă vreme cei doi soți au revenit la sentimente mai bune și au decis să își reia relația, dar sub alți termeni. Vedeta a spus că tatăl micuței sale s-a schimbat în bine, iar Marius a mărturisit că partenera sa este mult mai liniștită acum.

„Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”
Oana Roman (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI