Când ajunge Oana Roman din nou în fața preotului. A stabilit data cea mare

Când ajunge Oana Roman din nou în fața preotului. A stabilit data cea mare
Cand ajunge Oana Roman din nou in fata preotului. A stabilit data cea mare

S-au iubit, s-au certat, au divorțat și, la scurt timp după separare, s-au împăcat. Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune și au realizat faptul că se iubesc prea mult și nu pot trăi unul fără celălalt. Când vor ajunge, din nou, Oana Roman și Marius Elisei în fața bisericii.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună în fața altarului

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei este una dintre cele mai mediatizate și controversate relații din showbizul românesc. Cele două vedete au revenit la sentimente mai bune și acum se iubesc mai mult ca niciodată, trăindu-și relația precum doi adolescenți.

Deși au circulat zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar grăbi să se căsătorească pentru a doua oară, Oana Roman nu a confirmat acest lucru. Cu toate acestea, se pare că vedeta de la Antena Stars și tatăl fetiței sale Isabela vor ajunge, cu adevărat, iarăși în fața preotului.

Oana Roman și Marius Elisei vor face o ceremonie specială pentru relația lor. Cei doi își vor reînnoi jurămintele în fața lui Dumnezeu, eveniment care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Deși a fost planificat inițial pentru luna septembrie, influencerița și partenerul ei vor face slujba în vara anului 2022.

„Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lasat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman, exclusiv pentru click.ro.

Momentan, diva și tatăl fetiței sale sunt ocupați cu renovarea grădinii casei lor și spun că nu se gândesc, momentan, să mai facă altă nuntă.

„Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a completat Oana Roman pentru sursa citată.

Motivul real pentru care Oana Roman poartă peruci

În ultima vreme, fanii Oanei Roman au observat de ce vedeta poartă peruci foarte des. Motivul este unul destul de simplu.

Influencerița își protejează cât se poate de mult podoaba capilară, dat fiind faptul că firul de păr i s-a deteriorat destul de mult în ultima perioadă. Momentan, diva urmează un tratament și așteaptă ca părul să i se regenereze.

„Am părul foarte deteriorat și până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am.

Varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine, și ca să îmi schimb look-ul foarte des și să aștept până ce se va regenera părul meu.”, a mărturisit Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI